Çözüldü Rocket League'de VCRUNTIME140_1.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali Erdem Umut

Hectopat
Daha fazla  
Bunları kurun:

"YouTube'dan bulduğunuz yöntemler" umarım el ile .dll indirip abuk subuk yerlere atmak değildir.

@Ali Erdem Umut

Ne yazık ki öyle. bilgisayar hakkında pek bilgim yok, dediklerinizi yaptım EBA çalışıyor ama GTA 5 ve Rocket League'de VCRUNTIME140_1.dll hatası alıyorum onun çözümü var mıdır @338990

Çözüm
Alttaki linkten söz konusu .dll'yi indirin, ardından bu .dll dosyasını C:\Windows\System32 yoluna atın.

DLL'yi kendi sistemimden attım, %100 güvenilir yani. Normalde el ile DLL atmayı doğru bulmuyoruz fakat gerekli araçlar bu DLL dosyasını kurmadı/kuramadı.

Sorununuz çözülür ise belirtin, çözülmez ise Process Monıtor ile hata raporu oluşturun.
@Ali Erdem Umut
Silerken herhangi bir hata mı alıyorsunuz? Arkada çalışan her şeyi kapatıp silmeyi deneyin. Gördüğünüz üzere el ile .dll dosyaları atmak bir çözüm değil, aksine daha çok sorun çıkarıyor.
Her şeyi kapatınca silindi ve evet bilgisayarı daha yeni almıştım ne yapacğımı bilmiyordum o şekilde idare etmeye çalıştım ama sürekli sorun çıktı

Bunları kurun, sildiğiniz .dll dosyasını güvenilir bir halde gerekli konumlara yerleştirecekler.

Daha sonrasında Rocket League'de aldığınız hatanın çözümünü yazacağım.

Bunları kurun, sildiğiniz .dll dosyasını güvenilir bir halde gerekli konumlara yerleştirecekler.

Daha sonrasında Rocket League'de aldığınız hatanın çözümünü yazacağım.
2020-12-10 (19).png
Bugün eba programını açabilmek için bunları kurmuştum aynıları mı acaba

2013 ve 2015 gördüğünüz Visual C++'ların hepsini kaldırın, ardından attığım linklerden tekrar kurun. Gerekli .dll dosyasının sağlıklı bir şekilde kurulması için bunlar gerekiyor.

Daha sonrasında dediğim gibi Rocket League hatasına döneceğim. @Ali Erdem Umut
Hepsini silip yeniden yükledim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı