Rocket League'deki poof gol patlaması ne zaman geldi ve nasıl alınır?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Poof gol patlaması gözüme çok hoş geldi ancakne zaman geldiğini, değerini, nasıl alabileceğimi bilmiyorum biri beni aydınlatabilir mi?

Hatırladığım kadarıyla rocket Pass itemiydi. Eskiden olsa trade ile alırdınız. Ama Rocket League trade i kaldırdı. O yüzden muhtemelen asla elde edemeyeceksiniz.

Hatırladığım kadarıyla rocket Pass ite miydi? Eskiden olsa trade ile alırdınız. Ama Rocket League trade i kaldırdı. O yüzden muhtemelen asla elde edemiyeceksiniz.
Bende zamanında trade yapıyordum evet ancak bu gol patlamasını keşfedeli az bir süre oldu.

Bana şuana kadar hiç rocket pass öğesi şablon olarak gelmedi.

Trade artık yok. O yüzden sizde olmayan itemleri almak çok zor. İtem shopa da poof gelmiyor diye biliyorum. Belki şablonu vardır. Ondan pek emin değilim.
Acaba tradeyi neden kaldırdılar?

Bana şu ana kadar hiç rocket Pass öğesi şablon olarak gelmedi.

O zaman maalesef poof ögesini alamayacaksınız

Bana şu ana kadar hiç rocket Pass öğesi şablon olarak gelmedi.

Acaba tradeyi neden kaldırdılar?

Daha çok para kazanmak için tabii ki. İnsanlar istediği ögeleri başka insanlardan trade olarak alıyordu. Bu durumda Rocket League para kazanamıyordu. Trade kalkınca istediğiniz bir öğeyi almak için ya item shopa gelmesini bekleyeceksiniz ya da sablonlardan kredi verip alacaksınız. Her türlü item için kredi harcamanız lazım. Bu da Rocket League'ye daha fazla para kazandırıyor.

Aslında Epic Games yaptı bunu. Epic Games rocket League'yi satın aldıgını için istediğini yapıyor Rocket League'ye.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı