5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 16 Şubat 2021 #1 Bilmiyorum ama aniden RocketDock ile Chrome açacaktım, hata yedim. Birkaç kez denedim olmadı. Uyumluluk ayarı değiştirdim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2021
Bilmiyorum ama aniden RocketDock ile Chrome açacaktım, hata yedim. Birkaç kez denedim olmadı. Uyumluluk ayarı değiştirdim olmadı.
Çözüm B B BamTeli 16 Şubat 2021 DoruX dedi: Bilmiyorum ama aniden RocketDock ile Chrome açacaktım, hata yedim. Birkaç kez denedim olmadı. Uyumluluk ayarı değiştirdim olmadı. Eki Görüntüle 882306 Genişletmek için tıkla... Program yolu şöyle olmalı: C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe Kolay gelsin.
DoruX dedi: Bilmiyorum ama aniden RocketDock ile Chrome açacaktım, hata yedim. Birkaç kez denedim olmadı. Uyumluluk ayarı değiştirdim olmadı. Eki Görüntüle 882306 Genişletmek için tıkla... Program yolu şöyle olmalı: C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe Kolay gelsin.
B BamTeli Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer İstanbul Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 DoruX dedi: Bilmiyorum ama aniden RocketDock ile Chrome açacaktım, hata yedim. Birkaç kez denedim olmadı. Uyumluluk ayarı değiştirdim olmadı. Eki Görüntüle 882306 Genişletmek için tıkla... Program yolu şöyle olmalı: C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe Kolay gelsin. Artı 0 Eksi Çözüm
DoruX dedi: Bilmiyorum ama aniden RocketDock ile Chrome açacaktım, hata yedim. Birkaç kez denedim olmadı. Uyumluluk ayarı değiştirdim olmadı. Eki Görüntüle 882306 Genişletmek için tıkla... Program yolu şöyle olmalı: C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe Kolay gelsin.
KS KS 5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 16 Şubat 2021 #3 BamTeli dedi: Program yolu şöyle olmalı: C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu Artı 0 Eksi
BamTeli dedi: Program yolu şöyle olmalı: C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oldu