Bilgisayardan Google Chrome girince böyle oluyor ve hiçbir şey arayamıyorum. Ne yapmalıyım? 
Hata kodu: ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID.

Hata kodu: ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID.

Son düzenleyen: Moderatör: 

Proxy hatası verdikten sonra biraz araştırdım regedit e girip hkey local machine >software>policies>microsoft>windows>current version>internet settings sonra ona girip proxyperuser olan dosyasyı silip aynı isimde dize değeri oluşturup 1 değeri verip çıkıyoruz.(internet settingsdeki dosya değil internet settings bu arada)
Proxy hatası verdikten sonra biraz araştırdım regedit e girip hkey local machine >software>policies>Microsoft>Windows>current version>internet settings sonra ona girip proxyperuser olan dosyasyı silip aynı isimde dize değeri oluşturup 1 değeri verip çıkıyoruz.(İnternet settingsdeki dosya değil internet settings bu arada)
Proxy hatası verdikten sonra biraz araştırdım Regedit'e girip hkey local machine >software>policies>Microsoft>Windows>current version>internet settings sonra ona girip proxyperuser olan dosyasyı silip aynı isimde dize değeri oluşturup 1 değeri verip çıkıyoruz.(İnternet settingsdeki dosya değil internet settings bu arada)
Sağ ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.