inlvrama Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar, yanlış ayarlamaya yaptım ve RocketDock barındaki her şeyi sildim. Şu anda ne ayarlarına girebiliyorum ne de bara bir uygulama atabiliyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2022
Arkadaşlar, yanlış ayarlamaya yaptım ve RocketDock barındaki her şeyi sildim. Şu anda ne ayarlarına girebiliyorum ne de bara bir uygulama atabiliyorum. Ne yapmalıyım?
KS KS inlvrama Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #11 cilgintebesir dedi: Revo Uninstaller programıyla kaldırmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam yine olmadı. Sanırım düzeltemeyeceğiz. Artı 0 Eksi
cilgintebesir dedi: Revo Uninstaller programıyla kaldırmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam yine olmadı. Sanırım düzeltemeyeceğiz.
HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 17 Nisan 2022 #12 Belgelerimde Rocket Dock ayarları diye bir şey olmalı onu sil tekrar yükle sonra. Artı 0 Eksi
cilgintebesir Kilopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 178 Çözümler 3 17 Nisan 2022 #13 inlvrama dedi: Denedim hocam yine olmadı. Sanırım düzeltemeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... C:\Program Files (x86)\RocketDock\Tools yolundan Debug'u çalıştırmayı deneyebilirsiniz dilerseniz. Artı 0 Eksi
inlvrama dedi: Denedim hocam yine olmadı. Sanırım düzeltemeyeceğiz. Genişletmek için tıkla... C:\Program Files (x86)\RocketDock\Tools yolundan Debug'u çalıştırmayı deneyebilirsiniz dilerseniz.
KS KS inlvrama Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #14 HUNAxE dedi: Belgelerimde Rocket Dock ayarları diye bir şey olmalı onu sil tekrar yükle sonra. Genişletmek için tıkla... Belgelerde o şekilde bir şey yok hocam. Klasörlerdede yok. cilgintebesir dedi: C:\Program Files (x86)\RocketDock\Tools yolundan Debug'u çalıştırmayı deneyebilirsiniz dilerseniz. Genişletmek için tıkla... Program açık iken mi çalıştırayım? Dosya Ekleri resim_2022-04-17_183428840.png 17,2 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
HUNAxE dedi: Belgelerimde Rocket Dock ayarları diye bir şey olmalı onu sil tekrar yükle sonra. Genişletmek için tıkla... Belgelerde o şekilde bir şey yok hocam. Klasörlerdede yok. cilgintebesir dedi: C:\Program Files (x86)\RocketDock\Tools yolundan Debug'u çalıştırmayı deneyebilirsiniz dilerseniz. Genişletmek için tıkla... Program açık iken mi çalıştırayım?
cilgintebesir Kilopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 178 Çözümler 3 17 Nisan 2022 #15 inlvrama dedi: Program açık iken mi çalıştırayım? Genişletmek için tıkla... Fark etmez çalıştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
inlvrama dedi: Program açık iken mi çalıştırayım? Genişletmek için tıkla... Fark etmez çalıştırabilirsiniz.
KS KS inlvrama Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #16 cilgintebesir dedi: Fark etmez çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bu ekranda kalıyor hocam hiçbirşey yapmıyor. Dosya Ekleri resim_2022-04-17_184231458.png 4 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
cilgintebesir dedi: Fark etmez çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bu ekranda kalıyor hocam hiçbirşey yapmıyor.