Rockstar editor ve scene editor

Xed

Hectopat
Arkadaşlar, animasyonlu klipler, filmler, kısa trailer gibi kesitler yapmak için bu programları indirdim birkaç şey yaptım fakat eşyalı animasyonları yapamadım, araba animasyonlarında araba koyamıyorum. Bu olayı bana detaylı anlatacak bir bilgili arkadaş var mıdır? Yazıda kalsın istemiyorum seste veya nasıl rahat edecekseniz o şekilde anlatabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Xbox One üzerindeki deneyimlerimi aktarıyorum ama sanrım PC sürümünde de aynıdır.
Öncelikle Rockstar Editor kısmından gerekli eşyaları, figüranları, kostümleri, arabaları, mekanı ayarladıktan sonra -ki bunların hepsi Editor'e girdiğinizde soldaki menüde karşınıza çıkacaktır- Scene Editor'u açıp istediğiniz kamera açısını, saati, havayı belirledikten sonra GTA'nın kendi kayıt tuşuna veya bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz kayıt programı sayesinde çekime başlıyorsunuz. Peki ya; "Her şeyi belirledik, sahneyi kim oynatacak?" derseniz de eğer farklı kamera açılarından oynamaya alışıksanız siz yönetiyorsunuz. Ya da kayıtlı presetleri (oyunun kendi oluşturduğu hareket setleri) kullanıyorsunuz. Tabi öyle çok detaylı presetler yok. Ben şahsen internetten bulduğum bazı presetleri indirmiştim. USB üzerinden de GTA5'in gerekli dosyasına attıktan sonra oyun içinde de gözükür hale gelmişti. Benim bilgim bu kadar. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Dipnot:
Preset: Dümdüz yürü, arabadan in, eğilerek yürü. (hepsi ayrı ayrı)
Detaylı preset: Arabadan indikten sonra eğilerek dümdüz yürü. 😁

Şu an Xbox One üzerindeki deneyimlerimi aktarıyorum ama sanrım PC sürümünde de aynıdır.
Öncelikle Rockstar Editor kısmından gerekli eşyaları, figüranları, kostümleri, arabaları, mekanı ayarladıktan sonra -ki bunların hepsi Editor'e girdiğinizde soldaki menüde karşınıza çıkacaktır- Scene Editor'u açıp istediğiniz kamera açısını, saati, havayı belirledikten sonra GTA'nın kendi kayıt tuşuna veya bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz kayıt programı sayesinde çekime başlıyorsunuz. Peki ya; "Her şeyi belirledik, sahneyi kim oynatacak?" derseniz de eğer farklı kamera açılarından oynamaya alışıksanız siz yönetiyorsunuz. Ya da kayıtlı presetleri (oyunun kendi oluşturduğu hareket setleri) kullanıyorsunuz. Tabi öyle çok detaylı presetler yok. Ben şahsen internetten bulduğum bazı presetleri indirmiştim. USB üzerinden de GTA5'in gerekli dosyasına attıktan sonra oyun içinde de gözükür hale gelmişti. Benim bilgim bu kadar. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Dipnot:
Preset: Dümdüz yürü, arabadan in, eğilerek yürü. (hepsi ayrı ayrı)
Detaylı preset: Arabadan indikten sonra eğilerek dümdüz yürü. 😁
Bu dosyaları nerden indirebilirim ayrıca hocam mesela 2 çete üyesi 1 sivil arkadaşı kaçırmak için van tipli bir arabanın arkasına atıp götürecekler birisi kapağı açıp arabanın arkasında bekliyor olucak diğeri arabadan inip sivili alıp arabaya doğru sürükleyecek bu tür şeyleri editör den yaptığımızı sanmıyorum önce kaydını alıp editör de editliyoruz diye biliyorum yanlışmıyım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı