Rockstar Game Launcher donup kalıyor

carmet0830

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar aylardır Rockstar Game Launcher'ı açamıyorum. Programı kaldırıp tekrar yükledim olmadı, yönetici olarak çalıştırdım yine olmadı, ne evdeki laptopta ne de iş yerindeki laptopta bir türlü çalıştıramadım. (biri Predator Helios 300 RTX 2060 diğeri HP Omen RTX 3060 ekran kartlı iki laptop) açmaya çalışıyorum ancak ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi üç dört saniye sonra Game Launcher donup kalıyor, kapatamıyorum da; ancak Görev Yöneticisi'nden görevi sonlandır diyerek kapatabiliyorum. Başka oyunlarda hiçbir problem yok, hatta hiç sorunsuz gayet akıcı Metro Exodus bile oynayabiliyorum. Geçenlerde de oyun satın aldım ama Rockstar Game Launcher'ı çalıştıramadığım için iade etmek zorunda kaldım. Çözüm önerebilecek kimse var mı acaba?

Belgelerim dosyasında bulunan Rockstar Games klasörünü silemiyordum ancak bilgisayarı güvenli Mod'da çalıştırarak belgelerim dosyasında bulunan Rockstar Games klasörünü silebildim ve Rockstar Game Launcher'i tekrar kurarak problemi çözebildim arkadaşlar. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu çözümü kullanabilirler.

Dosya Ekleri

• rockstar.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…