Rockstar Games, FiveM ve RedM'in yapımcı ekibi CFX.RE'yi bünyesine kattı

Makaleler
76
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rockstar Games, Twitter'dan yaptığı yeni duyuruyla ismini FiveM ve RedM roleplay sunucularındam bildiğimiz CFX.RE takımını kendi çatısı altına aldı. Bu kararın özellikle GTA 6 için önemli olduğunu söylemek mümkün. Muhtemelen resmi roleplay sunucuları gelebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

RDR1'den sonra yüzüm güldü.

yani hikaye çok kötü olmaz GTA 5 gibi olur en fazla diye düşünüyorum o kadar da salıvermezler.

GTA 5 gibi olması zaten kötü olması demek hocam GTA 5'in hikayesi güzel değildi benim için en kötü Gta oyunudur mesela Gta 5.
Amerikan rüyası olarak iyiydi bayağı? genelde bu temalar üzerine GTA’lar zaten 4 hariç. 6 da muhtemelen böyle olacak ve GTA’yı böyle olduğu için seven kesim çok büyük. Bence de azıcık karanlık pislik bir hikaye daha iyi olur ama 6’da böyle olmayacak muhtemelen.

Kendim adıma kötü dedim başkası beğenebilir ancak karakterler bence kötüydü 3 karakterin hiçbiri bir tommy havasını veremedi bana klasik Hollywood filmi gibiydi bence oyunun hikayesi.

GTA 5 hikayesinin neresi kötüydü hocam? Piyasada en sağlam hikayelerdendir GTA5. Online'sine toplasanız 3 saat girmişimdir fakat GTA 5 PS3'te ve PS4'te de 2 kez olmak üzere 3 kez bitirdim. Tekrar tekrar bitirilecek bir oyun. GTA6 bence %50 %50 oynanacak o konuda eminim fakat Online 1 yıl sonra ve PC sürümü ancak 2025-2026 gibi çıkar. Bu sene sonu ya da 2024 başı GTA6 trailer görmemiş kesin. Rockstar 2 yıl önceden verdiğinden traileri oyun en kötü 2025'te çıkacak.

Online versiyonda real $ TL kazandıkları oluyor mu da bu kadar çok kişi oynuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…