Rockstar Games, FiveM ve RedM'in yapımcı ekibi CFX.RE'yi bünyesine kattı

GTA 5 hikayesinin neresi kötüydü hocam? Piyasada en sağlam hikayelerdendir GTA5. Online'sine toplasanız 3 saat girmişimdir fakat GTA 5 PS3'te ve PS4'te de 2 kez olmak üzere 3 kez bitirdim. Tekrar tekrar bitirilecek bir oyun. GTA6 bence %50 %50 oynanacak o konuda eminim fakat Online 1 yıl sonra ve PC sürümü ancak 2025-2026 gibi çıkar. Bu sene sonu ya da 2024 başı GTA6 trailer görmemiş kesin. Rockstar 2 yıl önceden verdiğinden traileri oyun en kötü 2025'te çıkacak.

Dostum sen beğenirsin ben beğenmem kavgaya gerek yok ancak bana göre berbatdı GTA 5'in hikayesi klasik Hollywood filmiydi 3 karakter vardı 3'üde bence boş karakterlerdi hiçbir karakterde eski GTA oyunlarındaki karakterlerin verdiği havayı alamadım.

Dostum sen beğenirsin ben beğenmem kavgaya gerek yok ancak bana göre berbatdı GTA 5'in hikayesi klasik Hollywood filmiydi 3 karakter vardı 3'üde bence boş karakterlerdi hiçbir karakterde eski GTA oyunlarındaki karakterlerin verdiği havayı alamadım.
Trevor iyidir ya :D Kimseye eyvallahı yok

GTA 5 hikayesinin neresi kötüydü hocam? Piyasada en sağlam hikayelerdendir GTA5. Online'sine toplasanız 3 saat girmişimdir fakat GTA 5 PS3'te ve PS4'te de 2 kez olmak üzere 3 kez bitirdim. Tekrar tekrar bitirilecek bir oyun. GTA6 bence %50 %50 oynanacak o konuda eminim fakat Online 1 yıl sonra ve PC sürümü ancak 2025-2026 gibi çıkar. Bu sene sonu ya da 2024 başı GTA6 trailer görmemiş kesin. Rockstar 2 yıl önceden verdiğinden traileri oyun en kötü 2025'te çıkacak.

Hikayenin neresi mi kötüydü? Bunu ne diye sorguluyorsun ki adam beğenmemiş olabilir. Benim fikrimde bu yönde hatta. İçinde hiçbir derinlik barındırmayan bomboş bir hikayeden ibaret bana göre. RDR 2, The Last of 1 ve 2, Silent Hill 2 gibi oyunlara bakınca GTA 5 hikayesine en sağlam hikayelerden biri demek asıl saçma olan şey.

Başlığı okuyunca bir anlığına telif attılar sandım.

Rockstar'ın üzerinde senelerce çalıştığı oyun GTA VI değil de orijinal bir GTA Roleplay oyunu çıksa binayı yıkarlar herhalde. Şaka bir yana online kısmını döktürecekler gibi.

GTA 5 Online da para kazanmak için amele gibi saçma görevlerle uğraşmak zorunda kalıyorduk. Günün sonunda kazandığın para adamakıllı bir araba almaya yetmiyordu.
İnsanlar neden bu Online için heyecanlanıyor anlamıyorum.
Şahsen GTA 6 beklentim çok düştü, bu adamlar eskisi gibi hikaye falan umursamıyorlar, haklılar da. Buldular GTA Online'a para basan keriz topluluğu sömürüyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı