Çözüldü Rockstar Games GTA IV Etkinleştirme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raydric

Kilopat
Katılım
1 Ekim 2013
Mesajlar
1.305
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Selam, uzun zaman önce Playstore üzerinden GTA IV Complete Edition satın aldım. 2 adet key verdi. Oyunu yükledim, başta keyi girip oynadım. Oyunların hepsini de bitirdim. Uzun zaman oldu. O günlerde de aynı sorunum vardı şimdide aynı sorunum var. Social Club hesabımda Steam üzerinden almış olduğum L.A. Noire ve Mafia 3 gözüküyor ancak GTA IV ve diğer 2 oyun açık gözükmüyor. Ayrıca oyuna girdiğimde değilde giriş yapmadan önce açılan Social Club penceresine keyi girdim hatta şu anda revoke license bile yapabiliyorum tekrar etkinleştirebiliyorum ama oyuna girdiğimde bana key sormuyor. L.A. Noire ve Mafia 3'de oyuna girdiğimde üstte Rockstar Games Social Club açılıyor ancak GTA IV'de Microsoft Games for Windows Live açılıyor ordada key girilcek yer yok. Kafama takıldı hesabımda oyunlar aktifleşmemiş gözüküyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu eğer sorunsuz oynayabiliyorsan sorun yok. L.A. Noire ve Mafia 3 GFWL kullanmıyor ama GTA IV kullanıyor.

Evet, sorunsuz oynayıp bitirdim ama dediğim gibi hesabımda gözükmüyorlar. Takıntı haline getirdim. :confused:

Güncellemiş olalım konuyu, belki sorunu yaşayıp çözenler vardır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de gfwl gelmiyor gta4 ü açarken ayrıca eflc de data3.cab hatası veriyor yüklenirken . Bende gfwl olmadığı için (win 8.1) multiplayer oynayamıyorum.
sana önerim ttnet playstore'u araman veya e-mailinden ödediğin faturayı çıkart çünkü faturayı soracaklar sana playstore da.
 
Selam, sorunu bugün Social Club'ta öylesine takılırken çözdüm. Sorunu yaşayanlar var ise bu şekilde çözülüyor.

Öncelikle Social Club hesabımıza giriş yapıyoruz. Ardından resimde gördüğünüz gibi butona tıklayıp settings diyoruz.

1.jpg

Ardından gelen ekrandan yukarıda seçeneklerden linked accounts diyoruz. Ben link account yaptığım için gözükmüyor ama sizde gözükecek Games for Windows LIVE için sizde link account yazacak o butona tıklayıp GFWL hesabınızla giriş yaparsanız hesabınıza GFWL eklemiş oluyorsunuz ardından games tıklayın oyunlarınıza bakın GTA IV etkinleşmiş olarak göreceksiniz.

2.jpg
 
Yok GTA 4'ü açtım yinede gelmedi gfwl yani orijinal oyunumu online oynuyamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı