Rockstar Games hesabı çalınmış

vain4

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games üzerinden GTA 5 almıştım yıllardır girmiyordum hesabım çalınmış nasıl geri alırım? Eski rockstara bağlı olan e postamı da hatırlamıyorum.

1746963506841.png

Gidip desteğe yazın, minimum 5-10 mesaj falan sürecek bir süreç oluyor yanlış hatırlamıyorsam ama cevap süreleri alakasız uzun. İlk başta hesabın açılış tarihi, açıldığı e-posta, içinde bulunan oyunlar, hesabı açarken yazdığınız doğum tarihini önden yazarsanız 1-2 e-posta süreci azaltabilirsin.

Rockstar'ın desteğine yazmayı dene oyunu nereden satın aldın?
Epic Games

Gidip desteğe yazın, minimum 5-10 mesaj falan sürecek bir süreç oluyor yanlış hatırlamıyorsam ama cevap süreleri alakasız uzun. İlk başta hesabın açılış tarihi, açıldığı e-posta, içinde bulunan oyunlar, hesabı açarken yazdığınız doğum tarihini önden yazarsanız 1-2 e-posta süreci azaltabilirsin.

Hiçbirini hatırlamıyorum tarihlerin.

Yine de deneyin belki yardımcı olurlar örneğin Epic'ten aldım dediniz değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam GTA 5 20 Mayıs tarihinde Epic'te ücretsiz olmuştu mayıs ayı diyebilirsiniz eğer GTA 5 ile başladıysanız, ayrıca Epic Games'in desteğine de yazabilirsiniz Rockstar Games hesabını ve Epic Games içerisindeki GTA 5'in bağlantısını nasıl koparacağınızı anlatabilirler

Epic Games.

Tamam desteğe yaz senden birkaç kanıt isteyecekler translate ile çevir cevabı da İngilizce yaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı