Rockstar Games ile Epic Games Hesabı bağlantısı nasıl kesilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop:Huawei Matebook D15
İşlemci:AMD Ryzen™ 5 5500U
Depolama:512 GB SSD
Ram:8 GB
Ekran Kartı:AMD Radeon™ Graphics(Vram bilmiyorum)
Ben Epic Games'ten GTA 5 aldım ve yanlış Rockstar hesabıma bağladım. Rockstar hesabımdan çıkış yapabilir miyim? Veya unlink yapabilir miyim?

Bildiğim kadarıyla yapılmıyor yalnızca 1 adet bağlanıyor gibi bir durum söz konusu. Şöyle yapabilirsin rockstar'a mail at durumu anlat o zaman 12 saat içinde çözüm yoluyla ilgili bilgi veriyorlar.

Girip bir baktım. Malesef mümkün değil.

1704276891181.png

Bildiğim kadarıyla yapılmıyor yalnızca 1 adet bağlanıyor gibi bir durum söz konusu. Şöyle yapabilirsin rockstar'a mail at durumu anlat o zaman 12 saat içinde çözüm yoluyla ilgili bilgi veriyorlar.
peki farklı hesaba giriş yapsam olmuyor değil mi sanırım o yüzden offline da save bölmeleri ve online da karakter bölmeleri var.

Peki farklı hesaba giriş yapsam olmuyor değil mi sanırım o yüzden offline da save bölmeleri ve Online da karakter bölmeleri var.

Peki Rockstar hesabımı silsem olur mu yeni hesap açsam ve bağlasam.

peki farklı hesaba giriş yapsam olmuyor değil mi sanırım o yüzden offline da save bölmeleri ve online da karakter bölmeleri var.
Onlineda karakter bölmesi tipini vs değiştirmek için var. Farklı bir hesaba giriş derken ne demek istediğini anlamadım

Peki Rockstar hesabımı silsem olur mu yeni hesap açsam ve bağlasam.
Olur diye tahmin ediyorum.

Onlineda karakter bölmesi tipini vs değiştirmek için var. Farklı bir hesaba giriş derken ne demek istediğini anlamadım

Olur diye tahmin ediyorum.
hesabı silersem gta 5 im gider mi?

Ben Epic Games'ten GTA 5 aldım ve yanlış Rockstar hesabıma bağladım. Rockstar hesabımdan çıkış yapabilir miyim? Veya unlink yapabilir miyim?
Hesaba bağladın artık ya hani ondan dolayı dedim. Oyunu oynamak için rockstarla bağlantılı olanı seçmek zorundasın. Diğer türlü client açılır fakat oyuna giremezsin.

Şuan yeni rockstar hesabı açıp denedim ve ekranıma gta oynaya basınca ekranıma rockstar.png
böyle bi yazı geldi switch account(hesap değişti) basarsam ne olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı