A Arda DİKORMAN Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 RAM 8GB Kingstone CL? 1333MHz Ekran kartı AMD HD 6750 Anakart - İşlemci İ7 2600 Bilgisayarıma 2 gün önce format attım Rockstar launch' eri yükleyip GTA V indirecektim ama hata alıyorum. Sistem özellikleri. Hata öncesi. Buradan sonraki install kısmı gelmeden kapanıyor. Sonra aldığım hata. Arkada Rockstar servisi askıya alınıyor. Loglar Process Monitor Raporu Aklıma gelen detayları yazdım yardımcı olursanız sevinirim. @Recep Baltaş yardımcı olur musun? Son düzenleme: 24 Temmuz 2022
Bilgisayarıma 2 gün önce format attım Rockstar launch' eri yükleyip GTA V indirecektim ama hata alıyorum. Sistem özellikleri. Hata öncesi. Buradan sonraki install kısmı gelmeden kapanıyor. Sonra aldığım hata. Arkada Rockstar servisi askıya alınıyor. Loglar Process Monitor Raporu Aklıma gelen detayları yazdım yardımcı olursanız sevinirim. @Recep Baltaş yardımcı olur musun?
LykerS Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 sorunu çözebildinmi Artı 0 Eksi