Rockstar Games offline GTA 5 nasıl girilir?

68515

Hectopat
Arkadaşlar merhaba Rockstar Games'ten alınma GTA 5'im var oyuna mod yükledim fakat girmeye çalıştığım zaman benden güncellememi istiyor. Güncellersem modun gideceğini biliyorum güncellemeden oyuna girmem mümkün mü? (Online girmeyeceğim sadece story mode)
1649768756213.png

Son düzenleyen: Moderatör:
güncelleyerek modu aktif et anlamında

Arkadaşlar merhaba Rockstar Games'ten alınma GTA 5'im var oyuna mod yükledim fakat girmeye çalıştığım zaman benden güncellememi istiyor. Güncellersem modun gideceğini biliyorum güncellemeden oyuna girmem mümkün mü? (Online girmeyeceğim sadece story mode)Eki Görüntüle 1357558
İnterneti kapatıp deneyebilirsin

Arkadaşlar merhaba Rockstar Games'ten alınma GTA 5'im var oyuna mod yükledim fakat girmeye çalıştığım zaman benden güncellememi istiyor. Güncellersem modun gideceğini biliyorum güncellemeden oyuna girmem mümkün mü? (Online girmeyeceğim sadece story mode)Eki Görüntüle 1357558

Guncellediginiz zaman mod gitmeyecektir büyük ihtimalle Open IV'dan mod klasörü oluşturmadan yapıyorsunuz yüklediğiniz modu geri yukleyecektir bu güncelleme.
İnterneti kapatıp deneyebilirsin.

İnternete kapattığı zaman Rockstar Games'e nasıl girecek?

Guncellediginiz zaman mod gitmeyecektir büyük ihtimalle Open IV'dan mod klasörü oluşturmadan yapıyorsunuz yüklediğiniz modu geri yukleyecektir bu güncelleme.
Hocam emin misiniz güncelliyorum öyleyse
İnterneti kapatıp deneyebilirsin
1649769332053.png
İnterneti kapatsam bile güncellememi istiyor download butonuna tıkladığım zaman ise tekrardan online olmamı bekliyor şimdi interneti açtım ve bişeyler yükledi şuan girip bakıyorum mod gitmiş mi diye

Hocam emin misiniz güncelliyorum öyleyse.

Evet aynı sorun benim de basima geldi mod replace modu mu yuklediniz.
Hocam emin misiniz güncelliyorum öyleyse.

Eki Görüntüle 1357569interneti kapatsam bile güncellememi istiyor download butonuna tıkladığım zaman ise tekrardan Online olmamı bekliyor şimdi interneti açtım ve bir şeyler yükledi şu an girip bakıyorum mod gitmiş mi diye.

Mod devre dışı birakilacak mod klasöründen aynı adımları yaparak modu aktıf edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı