Mustafaxcv Centipat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #1 GTA 5'i başlatttığımda Rockstar Games böyle açılıyor, bunun yüzünden 1 seneden beri GTA 5 oynayamıyorum.
GTA 5'i başlatttığımda Rockstar Games böyle açılıyor, bunun yüzünden 1 seneden beri GTA 5 oynayamıyorum.
Berat Yazıcı Kilopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #2 Az önce ben yanlışlıkla çözdüm. Rockstar Games klasörü içindeki dosyaları silip VPN ile tekrar çalıştırıp deneyin. Artı 0 Eksi
Az önce ben yanlışlıkla çözdüm. Rockstar Games klasörü içindeki dosyaları silip VPN ile tekrar çalıştırıp deneyin.
KS KS Mustafaxcv Centipat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #3 Berat Yazıcı dedi: Az önce ben yanlışlıkla çözdüm. Rockstar Games klasörü içindeki dosyaları silip VPN ile tekrar çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Usta ne yapsam olmadı dosyaları sildim VPN açtım sildim tekrar yükledim ama olmuyor Artı 0 Eksi
Berat Yazıcı dedi: Az önce ben yanlışlıkla çözdüm. Rockstar Games klasörü içindeki dosyaları silip VPN ile tekrar çalıştırıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Usta ne yapsam olmadı dosyaları sildim VPN açtım sildim tekrar yükledim ama olmuyor
Berat Yazıcı Kilopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #4 Mustafaxcv dedi: Usta ne yapsam olmadı dosyaları sildim VPN açtım sildim tekrar yükledim ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcını arayıp durumu belirtir misin? Bazıları sorunu IP değiştirerek bulmuştu. Artı 0 Eksi
Mustafaxcv dedi: Usta ne yapsam olmadı dosyaları sildim VPN açtım sildim tekrar yükledim ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcını arayıp durumu belirtir misin? Bazıları sorunu IP değiştirerek bulmuştu.