Çözüldü Rockstar Games "This Steam account is already linked to a diffrent Rockstar Games account." Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rhemusa

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandan beri GTA 5 oynamıyordum arkadaşım oyuna çağırdı bende oyunu yükledim fakat oyuna girmeye çalıştığım zaman bu hatayla karşılaştım, hesabımın çalındığını düşünmüyorum hiçbir şekilde oyuna giremiyorum ne yapmalıyım?

1738608775173.png

Çözüm
Sorun düşündüğüm gibi. E-posta göndermelerinde bir sorun oluştuğu için şifre sıfırlama maili gelmemiş, tekrar denedim daha çok kullandığım e postaya mail geldi ve şifremi değiştirdim, artık sorunsuz oynayabiliyorum.
Daha önceden oluşturduğunuz Rockstar hesabınız varsa ona girin.

O hesaptayım zaten ama aynı şekil hata değişmiyor.

Daha önceden hiç başka Rockstar hesabı oluşturmadınız mı? O zaman Steam'i ayrı tutarak Rockstar hesabına girmeyi deneyin, eğer Rockstar hesabı şu an açıksa içerisinde GTA 5 yok mu?

Daha önceden hiç başka Rockstar hesabı oluşturmadınız mı? O zaman Steam'i ayrı tutarak Rockstar hesabına girmeyi deneyin, eğer Rockstar hesabı şu an açıksa içerisinde GTA 5 yok mu?

Sadece 1 adet Rockstar Games hesabım var ve o da Steam hesabıma bağlı, uzun zamandan beri girmediğim için hesabımın e postasını falan her şeyi unutmuştum şu anda en çok kullandığım e postadan şifreyi değiştirmeyi denedim ama bana şifre sıfırlama e postası gelmedi o yüzden eski e postamla girdim ama dediğim gibi sadece 1 adet hesabım var ve içinde GTA 5 var.

Sadece 1 adet Rockstar Games hesabım var ve o da Steam hesabıma bağlı, uzun zamandan beri girmediğim için hesabımın e postasını falan her şeyi unutmuştum şu anda en çok kullandığım e postadan şifreyi değiştirmeyi denedim ama bana şifre sıfırlama e postası gelmedi o yüzden eski e postamla girdim ama dediğim gibi sadece 1 adet hesabım var ve içinde GTA 5 var.

Eğer hesaba girilemiyorsa Rockstar desteğe yazın, sipariş makbuzu varsa atın muhtemelen girebilirsiniz.

Sorun düşündüğüm gibi. E-posta göndermelerinde bir sorun oluştuğu için şifre sıfırlama maili gelmemiş, tekrar denedim daha çok kullandığım e postaya mail geldi ve şifremi değiştirdim, artık sorunsuz oynayabiliyorum.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı