Çözüldü Rockstar Games "we couldn't sing you automatically" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Rockstar Games'e ilk girdiğimde bana başlıktaki hatayı veriyor. Manuel olarak %100 emin olduğum şifreyi ve Gmail'i girdiğimde bana bubilgilerden birisinin yanlış olduğunu söylüyor.

Çözüm
Merhaba, Rockstar Games'e ilk girdiğimde bana başlıktaki hatayı veriyor. Manuel olarak %100 emin olduğum şifreyi ve Gmail'i girdiğimde bana bubilgilerden birisinin yanlış olduğunu söylüyor.
Şaşırabilirsin ama o bilgilerden biri yanlış GTA'ya bir ara güncelleme gelmişti aynı hatayı veriyordu yeniden giriş yapman gerek.
Şaşırabilirsin ama o bilgilerden biri yanlış GTA'ya bir ara güncelleme gelmişti aynı hatayı veriyordu yeniden giriş yapman gerek.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…