Rockstar Games'in Android'de çalışmayan oyunları

731490

Zeptopat
Google Play üzerinden Rockstar Games oyunlarına baktım. 7 oyunun 4 tanesi Android 13 de çalışmıyor. Bu nasıl iştir? Yani basit bir güncelleme bile mi yapamadınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Play üzerinden Rockstar Games oyunlarına baktım. 7 oyunun 4 tanesi Android 13 de çalışmıyor. Bu nasıl iştir? Yani basit bir güncelleme bile mi yapamadınız?
Android tarafında olduğu için aklıma pek bir şey gelmedi, bende sorun yok, Genel sorun değil sanırsam. Kaldırıp geri yükledin mi? Hiçbiri olmaz ise oyunlar düzelene kadar APK'sını kullanabilirsin sonuçta satın aldın zaten.

Android tarafında olduğu için aklıma pek bir şey gelmedi, bende sorun yok, Genel sorun değil sanırsam. Kaldırıp geri yükledin mi? Hiçbiri olmaz ise oyunlar düzelene kadar APK'sını kullanabilirsin sonuçta satın aldın zaten.
Ben bu konuyu eleştiri olarak açtım. Hem yazdığım paragraftan cümle çıkarmışlar hem de başlığı değiştirmişler :D Gerçekten helal olsun. Hayır sorunun çözümünü istesem nasıl çözerim yazardım sayın modlar neden böyle yaptınız

Rockstar mobil oyunlarını pek önemsemediği için normal bu durum. APK yüklemek zorundasınız saçma bir şekilde. Halbuki ufak bir güncelleme ile çözülebilecek bir şey ama durumlar böyle.

Ben bu konuyu eleştiri olarak açtım. Hem yazdığım paragraftan cümle çıkarmışlar hem de başlığı değiştirmişler :D Gerçekten helal olsun.
Konunuzun istemediğiniz yönde değişmesine üzüldüm, ben yardım konusu zannedip yazdım. Dilerseniz yazdıklarımı deneyebilirsiniz.

Rockstar mobil oyunlarını pek önemsemediği için normal bu durum. APK yüklemek zorundasınız saçma bir şekilde. Halbuki ufak bir güncelleme ile çözülebilecek bir şey ama durumlar böyle.
Sadece GTA SA, LCS ve CW güncellenmiş. Geri kalan çalışmıyor. Koskoca Rockstar'ın oyunlarını böyle takmaması garip

Android 13 için 60 FPS portları var. Oyunlar normaldr 60'ta bile çalışmıyor 30 FPS kilidi var. Ben Android 13 telefonumda GTA:SA'yı 60FPS oynuyorum. Gönül ister FPS sayacı olmasın 120FPS 120Hz oynayalım..

Sadece GTA SA, LCS ve CW güncellenmiş. Geri kalan çalışmıyor.
Bully gibi diğer oyunları android 13 portlarını indirerek oynayabilirsin ama GTA:VC'yi bir türlü bende çalıştıramadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı