Rockstar Games'in istediği belgeler sağlanamazsa ne yapılmalı?

ArchevaKaan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Social Club hesabım çalındı ve benden Steam'de GTA 5 hakkında bu bilgileri istediler;

Kod:
Screenshot of the email receipt for GTAV showing the date and amount of purchase.
Open your Steam Client
Select your Steam name in the top right-hand corner of the Client.
Choose Account details from the drop-down list.
From the Store & purchase history section, select View purchase history.

Ama ne yazık ki oyunu 2017-2018 yıllarında Steam gift olarak almıştım ve bu belgeye ulaşamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Social Club hesabım çalındı ve benden Steam'de GTA 5 hakkında bu bilgileri istediler;

Kod:
Screenshot of the email receipt for GTAV showing the date and amount of purchase.
Open your Steam Client
Select your Steam name in the top right-hand corner of the Client.
Choose Account details from the drop-down list.
From the Store & purchase history section, select View purchase history.

Ama ne yazık ki oyunu 2017-2018 yıllarında Steam gift olarak almıştım ve bu belgeye ulaşamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Steam desteğe yazıp derdini anlatabilirsin.

Büyük ihtimal gerekli kanıt olmadığından kapatılacaktır konu (R* için).

Hediye olarak etkinlestirmis olsaniz bile satin alma gecmisinde etkinlestirme kismini göstermesi lazim. Ayriyeten kütüphanede oyuna sag tiklayinca oyun anahtarina da ulasabilmeniz gerek. Bu ikisini ayni pencerede acip ekran görüntüsü aldiktan sonra Rockstar Destek ekibine gönderebilirsiniz.

Hediye olarak etkinlestirmis olsaniz bile satin alma gecmisinde etkinlestirme kismini göstermesi lazim. Ayriyeten kütüphanede oyuna sag tiklayinca oyun anahtarina da ulasabilmeniz gerek. Bu ikisini ayni pencerede acip ekran görüntüsü aldiktan sonra Rockstar Destek ekibine gönderebilirsiniz.
hediye olarak aldım oyunu satın alma geçmişinde gözükmüyor ama oyunun anahtarı yazan bölümde ekran görüntüsü alıp gönderdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı