Öncelikle merhaba. 4 5 ay gibidir Rockstar oyunu oynamıyordum. Arkadaşlarımın isteği ile RDR Online indirip oynayacaktık lakin böyle bir hesap bulunamadığını gördüm. Maillerimi kontrol ettiğimde 5 ay önce atılmış bir mail gördüm hesap e postası değişmişti. Rockstar Support'tan ticet attım geri dönüş yapıldı fakat epostamı doğrulamam gerektiğini söylediler. Dediklerini de yaptım fakat dönüş yapılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı şey benim başıma da gelmişti. Çince bir mesaj ile e-posta değiştiği söylenmişti. Çözümü çok basit. Rockstar'dan gelen tüm e-postalara tek tek bakın, bir link göreceksiniz. O linke tıklayıp direkt kendi e-postanıza alabilirsiniz tekrardan.
Aynı şey benim başıma da gelmişti. Çince bir mesaj ile e-posta değiştiği söylenmişti. Çözümü çok basit. Rockstar'dan gelen tüm e-postalara tek tek bakın, bir link göreceksiniz. O linke tıklayıp direkt kendi e-postanıza alabilirsiniz tekrardan.
Hesabı çalınan için iyi bir özellikmiş. Tabii buradan şunu da anlıyoruz Rockstar ile alakalı hesap alım satım yapılmaz o zaman. Satan kişi canı istediği an geri alır hesabı.
Nasıl bir link acaba? Benim de hesabım aynı şekilde çalındı. Epic ve Steam'e bağlı olduğundan giriş yapabiliyorum ama e-posta vesaire yok. Tek tek gezdim mailleri ama bir şey göremedim.
Nasıl bir link acaba? Benim de hesabım aynı şekilde çalındı. Epic ve Steam'e bağlı olduğundan giriş yapabiliyorum ama e-posta vesaire yok. Tek tek gezdim mailleri ama bir şey göremedim.
Rockstar supporta sitelerinden ticket at 4 5 gün içinde dödüler bana attıkları epostanın altına yes it is me tarzı şeyler yaz sonra yapman gereken sadece gelen linkten şifreni değiştirmek
Evet gördüm ama linkin süresi dolmuş o yüzden işe yaramadı.
Tamamdır hallettim 3 saat önce mail atmışlar 5 gündür beklıyorum ama.
Yardım etmeye çalıstıgınız için herkese teşekkür ederim.
Rockstar supporta sitelerinden ticket at 4 5 gün içinde dödüler bana attıkları epostanın altına yes it is me tarzı şeyler yaz sonra yapman gereken sadece gelen linkten şifreni değiştirmek.