Öncelikle merhaba. 4 5 ay gibidir Rockstar oyunu oynamıyordum. Arkadaşlarımın isteği ile RDR Online indirip oynayacaktık lakin böyle bir hesap bulunamadığını gördüm. Maillerimi kontrol ettiğimde 5 ay önce atılmış bir mail gördüm hesap e postası değişmişti. Rockstar Support'tan ticet attım geri dönüş yapıldı fakat epostamı doğrulamam gerektiğini söylediler. Dediklerini de yaptım fakat dönüş yapılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sırasıyla bunları yap en son maıl gelıcek anında maılı bir gorevlı yanıtlıyacak yanıtladıktan sonra epostayı yanıtla ıt ıs me gıbısınden 2 3 saat bekle sana lınk gonderılıcek oradan e-posta ve sıfrenı degıstıre bılırsın
Sırasıyla bunları yap en son maıl gelıcek anında maılı bir gorevlı yanıtlıyacak yanıtladıktan sonra epostayı yanıtla ıt ıs me gıbısınden 2 3 saat bekle sana lınk gonderılıcek oradan e-posta ve sıfrenı degıstıre bılırsın.
Yanıtlıyorlar ve ben geri yanıtlıyorum fakat ondan sonra asla bir mail gelmiyor. Önceden oyunlarımı oynayabiliyordum ama artık oda olmuyor. Ne kadar berbat bir sistemleri var bunların.
Merhaba bende de aynı durum Çince bir e-posta geldi dediğiniz yere tıklayınca şifre değiştirme yeri şifre girince yeni the email address you are trying to recover is currently used by another account. Please delete it first before proceeding with the recovery process.