Rockstar hesabım çalındı

mustafa tasdemir

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. 4 5 ay gibidir Rockstar oyunu oynamıyordum. Arkadaşlarımın isteği ile RDR Online indirip oynayacaktık lakin böyle bir hesap bulunamadığını gördüm. Maillerimi kontrol ettiğimde 5 ay önce atılmış bir mail gördüm hesap e postası değişmişti. Rockstar Support'tan ticet attım geri dönüş yapıldı fakat epostamı doğrulamam gerektiğini söylediler. Dediklerini de yaptım fakat dönüş yapılmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    190,1 KB · Görüntüleme: 122
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    216,6 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gördüm ama linkin süresi dolmuş o yüzden işe yaramadı.

Süresi mi dolmuş? Hatanız olmalı. Benim hesabım 2021 senesinde çalındı, 2023 Şubat ayında geri aldım. Link hâlâ da çalışıyor.

Ticket attım ama mail gelmedi. Sanırım hesapta olan değiştirilen maile gönderdiler.

Sımdı attıgım resımlere bak

Sırasıyla bunları yap en son maıl gelıcek anında maılı bir gorevlı yanıtlıyacak yanıtladıktan sonra epostayı yanıtla ıt ıs me gıbısınden 2 3 saat bekle sana lınk gonderılıcek oradan e-posta ve sıfrenı degıstıre bılırsın

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (5).png
    900,7 KB · Görüntüleme: 69
  • Ekran Görüntüsü (8).png
    189,4 KB · Görüntüleme: 73
  • Ekran Görüntüsü (7).png
    146,4 KB · Görüntüleme: 68

Yanıtlıyorlar ve ben geri yanıtlıyorum fakat ondan sonra asla bir mail gelmiyor. Önceden oyunlarımı oynayabiliyordum ama artık oda olmuyor. Ne kadar berbat bir sistemleri var bunların.

Süresi mi dolmuş? Hatanız olmalı. Benim hesabım 2021 senesinde çalındı, 2023 şubat ayında geri aldım. Link hâlâ da çalışıyor.

Merhaba bende de aynı durum Çince bir e-posta geldi dediğiniz yere tıklayınca şifre değiştirme yeri şifre girince yeni the email address you are trying to recover is currently used by another account. Please delete it first before proceeding with the recovery process.

How to delete your account.
Yazısı çıkıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…