Rockstar Launcher failed to initialize hatası

İşletim sistemi
Windows 10

KizaganAta

Femtopat
Daha fazla  
RAM
SAMSUNG M471A1G44AB0-CWE 2x8GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
Anakart
82K2
İşlemci
AMD Ryzen 7 5800H
Konu daha önce açılmış ama birkaç kere teniz kurulum yapmama rağmen hatayı almaya devam ediyorum. GTA V'i açarken de bu hatayla bağlantılı olarak unable to launch Game, please verify your Game data hatası alıyorum. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu daha önce açılmış ama birkaç kere teniz kurulum yapmama rağmen hatayı almaya devam ediyorum. GTA V'i açarken de bu hatayla bağlantılı olarak unable to launch Game, please verify your Game data hatası alıyorum. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?

Dosya bütünlüğünü doğrulamanı istiyor.

İndirdiğiniz platformdan Dosya bütünlüğünü doğrulayın

epic gamesten indirdim oyunu defalarca doğrulama yaptım. Silip tekrar yükleme bile yaptım düzelme olmadı. Launcherın açılmamasından kaynaklı hata verdiğini düşünüyorum. Launcherı da hiçbir şekilde açamıyorum. Askıya alınıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-28 124438.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-28 124438.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 102
  • Ekran görüntüsü 2023-02-28 124541.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-28 124541.png
    220,2 KB · Görüntüleme: 103
Sorunu çözdün mü dostum?

Epic Games'ten indirdim oyunu defalarca doğrulama yaptım. Silip tekrar yükleme bile yaptım düzelme olmadı. Launcher'ın açılmamasından kaynaklı hata verdiğini düşünüyorum. Launcher'ı da hiçbir şekilde açamıyorum. Askıya alınıyor.

Sorunu çözdün mü dostum?

Hocam merhaba, sanirim ayni sorunu yasiyorsunuz. Bende de vardi ayni sorun yaklasik 5 dakika once cozumunu bulabildim. Oncelikle sorunun kaynagini silmek gerekiyor dosyalardan sanirim sorun Launcher'in dosyalarinin bozulmasindan kaynaklaniyor olabilir. Sorunu Regedit'ten silmedigimiz surece eski kayitlari kullanacagi icin hata verecek. Bc uninstaller yardimiyla Rockstar Games, Rockstar Games Launcher ve Rockstar Games Social Club'in kayit defteri gecmisini siliyoruz. Daha sonra bunlarin hepsini teker teker bc uzerinden kaldiriyoruz sonrasinda Rockstar Games Launcher'i indiriyoruz. Eger Epic Games kullaniyorsaniz arayuze girip oyunu calistirmaniz Rockstar Games Launcher'in yuklenmesini saglayacaktir. Steam icin bir şey soyleyemiyorum, manuel olarak kurabilirsiniz. Bu adimlardan sonra Launcher sorunsuz calisiyor, hesabinizi girip oyunu oynayabilirsiniz, tabii umarim save dosyanizin yedegini almissinizdir cunku hepsi siliniyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı