Rockstar Launcher satın alınan oyun indirilemiyor

Ufuk Kayax

Kilopat
Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
263
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Rockstar Launcher'dan Store kısmından GTA 5 aldım fakat oyunu yükleyemiyorum. Play on Steam yazıyor ama ben Steam'den almadım. Tıklıyorum Steam'de mağaza sayfasına yönlendiriyor. Social Club'te Games bölümünde oyun gözükmüyor? Ne yapabilirim?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (222).png
    Ekran Görüntüsü (222).png
    747,8 KB · Görüntüleme: 53
Social Club acikken oyunu kisayol üzerinden (PlayGTA5.exe) calistirmayi dener misiniz? Ayni oyunu daha önce Steam üzerinden aldiniz mi?

Almıştım iade ettim

Rockstar Launcher'ı kaldırıp orijinal sitesinden indirmeyi denediniz mi? Belki RDR Online yüklerken Steam ile indirdiği için uygulama saçmalıyordur.

Hocam rd Online Steam'den almıştım başka social hesabına bağlı ama bu hesapta da gözüküyor onu anlamadım
 
O zaman şöyle yapın bakalım. Social Club'i kapatın. Steam de kapalı olsun. Steam'ı kapattıktan sonra Programlar (x86) klasöründe bulunan Steam klasörünün adını Test olarak değiştirin ve onaylayın. Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Açıldıktan sonra Social Club'a girin ve oyunun yüklenilebilir olup olmadığını kontrol edin. Eğer Steam'e yönlendirme hatası düzeldiyse oyunu indirin. İndirme bittikten sonra tekrar klasörün adını Steam olarak değiştirin.

Muhtemelen dosyalar çakışıyordur diye düşünüyorum.
 
O zaman şöyle yapın bakalım. Social Club'i kapatın. Steam de kapalı olsun. Steam'ı kapattıktan sonra Programlar (X86) klasöründe bulunan Steam klasörünün adını Test olarak değiştirin ve onaylayın. Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Açıldıktan sonra Social Club'a girin ve oyunun yüklenilebilir olup olmadığını kontrol edin. Eğer Steam'e yönlendirme hatası düzeldiyse oyunu indirin. İndirme bittikten sonra tekrar klasörün adını Steam olarak değiştirin.

Muhtemelen dosyalar çakışıyordur diye düşünüyorum.

Hocam dediğinizi yaptım oldu teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum Steam'de RDR 2 var ama başka social hesabıma bağlı, GTA'nın olduğu yeni social hesabıma bağlayabiliyor muyum ya da RDR'yi iade etmem mi gerekiyor Steam'den yeni hesaba bağlayabilmem için?
 
Social Club hesabını Steam hesabindan ayirabilmek icin icin Rockstar Destek ekibi ile iletisime gecmeniz gerekiyor. Oyunun kendisini ise farkli bir Social Club hesabina aktaramiyorsunuz.

Umarim sorunuzu dogru anlamisimdir.

Hocam destekle iletişime geçtim oyunu aktarabilirlermiş fakat eski social hesabımda GTA 5 ile RDR vardı sadece RDR'yi aktarabileceklerini söylediler. Aktarılırsa Steam hesabını yeni social hesaba bağlarsam RDR'ye Steam'den de girebilirim değil mi?
 

Geri
Yukarı