Rockstar Launcher "We couldnt sign you in automatically, please login manually using" hatası

Sarpmckay

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarıma format attıktan bir süre sonra RDR2(Red Dead Redemption2 )indirdim fakat formattan ve oyunu tekrardan yükledikten ve oyunu açtıktan sonra bu hata ile karşılaşıyorum. Fotoğraftaki yarısı sansürlü. E-posta bana ait bile değil yardımcı olursanız sevinirim.

resim_2023-07-11_034917953.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2 aydır kurtarmaya çalışıyorum aynı hatadan 1 ay uğraştım talepler attım sana ait oldugunu doğrulayamadık dedi yardımcı olabilir misiniz?

Halen bende uğraşıyorum İngilizce metinler yazıyorum cevap bile vermiyorlar.

Sanırım evet çözümü buldum. " Rockstar Games Customer Support " bu web sitesine Social Club hesabınla giriş yap sonra destek talebini aç ve sorununu yaz, sorununu yazarken Social Club hesabına bağlı e-posta adresini belirtmeyi unutma ve İngilizce yazman gerektiğini de unutma. Bunun için Yandex çeviri kullandım bu arada, sonra destek talebinde sorununu yazdıktan sonra fotoğraf ekleme bölümünden bu bana da attığın hataEki Görüntüle 1862325 SS ini de göndermeyi unutma talebinde, sonra cevap gelmesini bekle bana attığım SS de gördüğün gibi bir cevap geldi İngilizce bir cevap geldi tabii ben Türkçeye çevrilmişini atıyorum sanırım böyle çözülebiliyor.

Kanka ne yazdın. Onlara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı