Rockstar Games We couldn't sign you in automatically please login manually using hatası

BLACKASTRA

Hectopat
Öncelikle merhaba,

Rockstar Games hesabında bu hatayı yaşayanlar vardır diye tahmin ediyorum bundan 3 - 4 ay öncesine kadar sorunsuz kullanabiliyorken 2 aydır hesaba direkt erişim sağlayamıyorum bu aptal sorunla ilgili Rockstar yetkililerinin bile bir bilgisi yok.

Şimdiden söyleyeyim bazı arkadaşlar "Rockstar Support ile iletişime geç" yazacaklarsa boşuna kendilerini yormasınlar 2 aydır Rockstar Support'un 4 departmanından 8 kişiyle konuşuyorum ve bağlı e-maili değiştirmeyi güvenlik duvarı ayarlarını Windows hizmetleri ayarlarını vs. hepsini denedim fakat bunlardan hiçbiri geçerli bir çözüm sunmadı.

Bu lanet sorun tüm Rockstar hizmetlerini kapsıyor.

Bir süre önce bu tarz bir hatayla karşılaşmıştım. Şimdi adımları takip etmeni rica edeceğim,

Adsız.png

• O hesabına kayıt olduğun mailine gir.
  • Rockstar diye arat ve ekran görüntüsünde ki başlık gibi maili bul
  • Siyah yazıların ortasındaki sarı japonca yazıya tıkla ve ilerle. (mail değiştirme ya da şifre değiştirme tarzı şeyler gelecek, uzun süre oldu hatırlamıyorum.)

Tekrardan merhaba, aylar sonra aynı konuya dönme sebebim çözüm bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilmek. Sorunu yaşayanlar olursa tavsiyem Cloudflare WARP kullanarak deneme yapmaları. İyi günler dilerim...

Üstünden uzun bir süre geçmesine rağmen benim bu sorunu nasıl çözdüğümüz anlatayım Windows özelliklerinden .NET Framework 3.5 özelliği yüklü değilse kurun düzeliyor bende yüklü değildi kurdum düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı