Rockstar vs Valve

739192

Decapat
Makaleler
2
Evet sizce hangi şirket daha iyi bana kalırsa harita tasarımı, oyun motoru, karakter modeli ve fizik olarak Valve. Hikaye anlatımı, karakter tasarımı, karakter psikolojisi, karakter hikayesi, çevre detayı, Rockstar hizmetler olarak Valve Steam'den dolayı biraz daha iyi hata bakımından ise her 2 şirkette oyun, oyun hizmeti hatalarını çözmlekle uğraşmıyor.

İki şirkette farklı türden oyunlar yapıyor. Half Life serisi, Left 4 Dead serisi, Portal serisi, Counter Strike'dan bahsetmiyorum bile. Burada çokta fanboyluk yapmaya gerek yok. Dediğim gibi Rockstar şirketi kötü oyun yapmıyor. Kitleyi ve bizi düşünen, oyunları bakımında da çok iyi oyunlar çıkartıyorlar.

Valve. serüvenim 1.6 dan başlayıp. Bütün cs serilerini oynayıp (cs source CZ CZCZ dahil) büyüdüm. Özellikle TF2 benim kalbimde çok özel bir yeri var.

Bende hikayeli oyunları sevdiğimi söylemiştim ve Valve'nin son zamanlarda yaptığı oyunların hepsi Online ben bu yüzden Rockstar'ın yanın dayım umarım Valve'da hikayeli oyun yapmaya devam eder.

Bende hikayeli oyunları sevdiğimi söylemiştim ve Valve'nin son zamanlarda yaptığı oyunların hepsi Online ben bu yüzden Rockstar'ın yanın dayım umarım Valve'da hikayeli oyun yapmaya devam eder.

Ben size herhangi bir laf atmadım ki kişisel algılayıp atladınız. Kendi fikrimi belirttim sadece. Bu gibi sorular tamamen kişisel sorular. Kime göre Valve, kime göre Rockstar iyidir. İkisi de büyük ve kendini kanıtlamış firmalar.

Ben laf attığınızı düşündüm bir an zaten Ankara'da bomba patlamış Telegram YouTube X hiçbirine girilmiyor ve 3 şehidimiz var ona da biraz sinirliydim o yüzden biraz kaba davrandım affedersiniz iyi günler.

Rocktar Red Dead Redemption 2'yi yapmamış olsaydı Valve'yi seçerdim. Fakat Arada bir Rdr2 var. Bu yüzden oyum Rocktar'dan yana.

Bu yüzden Valve demişimdir.

Neden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…