Rockstar vs Valve

739192

Decapat
Makaleler
2
Evet sizce hangi şirket daha iyi bana kalırsa harita tasarımı, oyun motoru, karakter modeli ve fizik olarak Valve. Hikaye anlatımı, karakter tasarımı, karakter psikolojisi, karakter hikayesi, çevre detayı, Rockstar hizmetler olarak Valve Steam'den dolayı biraz daha iyi hata bakımından ise her 2 şirkette oyun, oyun hizmeti hatalarını çözmlekle uğraşmıyor.

Valve bir tek CS2 iyi, onun dışında tanınan oyunu yok, Rockstar Games GTA V'e RDR oyunları fazlasıyla yetiyor, ayrıca CS2 hileci dolu Valve hala bir çözüm bulamadı.

Half-Life, portal, CS 1.6, CS Source, Left 4 Dead 2 ciddi misin veya Valve Steam gibi bir platform çıkardı. GTA Online veya RDR2 Online'ı oynadınızmı CS 2'den çok çok daha fazla hile var.

Valve bir tek CS2 iyi, onun dışında tanınan oyunu yok, Rockstar games GTA ve RDR oyunları fazlasıyla yetiyor, ayrıca CS2 hileci dolu Valve hala bir çözüm bulamadı.
Nasıl "tanınan oyunu yok"? Half Life, Portal, Left 4 Dead, Dota, TF 2... Siz oyun dünyasına baya bir uzak kalmışsınız anlaşılan. :) RDR 2'de hile, GTA V'de de hilenin bir sonu yok. BattEye geldi de ne oldu? Hala hile mevcut. Hile konusunda Valve'ye laf atmanız saçma olur.

Valve bir tek CS2 iyi, onun dışında tanınan oyunu yok, Rockstar Games GTA V'e RDR oyunları fazlasıyla yetiyor, ayrıca CS2 hileci dolu Valve hala bir çözüm bulamadı.

Tanınan oyunu yok mu? Bir tek CS2 mi iyi? Tamam anlarım yani oyunları oynamadınız veya bilmiyorsunuz, bilmiyorum deyin. Gelip sallamayın hemen.

Valve derim ben, Rockstar Türkçe dil eklememesi hoşuma gitmiyor, yaptığı kaliteli oyunlarda Türkçe dil desteğinin olmasını isterdim. Öte yandan CS ve hlden ötürü Valve diyorum. Valve daha fazla umursuyor en azından Rockstar'a göre.

Half-Life 2 de aynı yıl çıktı bir karşılaştır istersen oynamadan nasıl bu sonuca çıktınız.
Half life 2 ile Gta san andreas günümüzde hala aynı oynanma sayısında sence? İnstagram'da bile devamlı Gta san andreas sunucu reklamı görüyorum günümüzde.

Ayrıca ben Valve'ye en başından beri kötü demedim veya çamur atmadım, neden Rockstar'ı daha çok sevdiğim için 2 saat sorguya çekiyorsunuz kendi fikrim değil mi? Benim öznel olarak Rockstar oyunlarına ilgim daha fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı