Rockstar vs Valve

739192

Decapat
Makaleler
2
Evet sizce hangi şirket daha iyi bana kalırsa harita tasarımı, oyun motoru, karakter modeli ve fizik olarak Valve. Hikaye anlatımı, karakter tasarımı, karakter psikolojisi, karakter hikayesi, çevre detayı, Rockstar hizmetler olarak Valve Steam'den dolayı biraz daha iyi hata bakımından ise her 2 şirkette oyun, oyun hizmeti hatalarını çözmlekle uğraşmıyor.

Evet sizce hangi şirket daha iyi bana kalırsa harita tasarımı, oyun motoru, karakter modeli ve fizik olarak Valve. Hikaye anlatımı, karakter tasarımı, karakter psikolojisi, karakter hikayesi, çevre detayı, Rockstar hizmetler olarak Valve Steam'den dolayı biraz daha iyi hata bakımından ise her 2 şirkette oyun, oyun hizmeti hatalarını çözmlekle uğraşmıyor.
Rockstar.

Valve kesinlikle. Rockstar işi gücü para tamam gtalar vs. iyi ama Rockstar gözümde bir tık daha altta Valve'den.
Valve bence daha çok paragöz. Oturdukları sistem üzerinden kazanıyorlar. Rockstar çok para kazanmaya devam etse de oyunlarında ki hikayeye hala özen gösteriyor bence.

Rockstar her türlü daha iyi bana göre.

Hiçbirisi babamın oğlu değil ama ticari ahlak ve müşteriye saygı anlamında Valve kesinlikle daha iyidir.

Rockstar'ın hala satışta olan veya yakın zamanda satıştan kaldırdığı(Steam) oyunların çoğu hatalı veya kırpılmış. Remaster olayını da batırıyor. Mesela; Manhunt, Bully, Max Payne 1, L.A. Noire ve GTA San Andreas'ı Steam üzerinden oynamaya çalışanların karşılaştıkları şeyler rezalet. GTA'nın remaster edilmiş üç oyunu da rezalet.

Öte yandan Valve'a sadece CS:GO/CS2'nin içine ettiği için öfkeliyim ortaya çıkan durumda kasıt arıyorum. Diğer oyunları konusunda pek bir eleştirim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı