Rockstar vs Valve

739192

Decapat
Katılım
21 Aralık 2023
Mesajlar
1.711
Makaleler
2
Çözümler
10
Evet sizce hangi şirket daha iyi bana kalırsa harita tasarımı, oyun motoru, karakter modeli ve fizik olarak Valve. Hikaye anlatımı, karakter tasarımı, karakter psikolojisi, karakter hikayesi, çevre detayı, Rockstar hizmetler olarak Valve Steam'den dolayı biraz daha iyi hata bakımından ise her 2 şirkette oyun, oyun hizmeti hatalarını çözmlekle uğraşmıyor.
 
Hikaye anlatımı olarak Valve mı daha iyi Rockstar'ın hikayeli oyunlarını oynamanı ya da izlemeni tavsiye ederim.

Hepsini oynadım ve bitirdim kesinlikle Valve oyunlarıdır çünkü Valve ne gördüysen o kadarını bilirsin bu yüzden çok fazla teori üretirler mesela g man hala ne olduğu bilinmiyor ismi bile geçmiyor sadece oyun dosyalarında goverment man olarak geçiyor. Oynamadığım oyunlar hakkında neden konuşayımki.Rockstar ise bu konuda da sınırlı.
Valve. Serüvenim 1.6'dan başlayıp. Bütün CS serilerini oynayıp (CS Source cz czcz dahil) büyüdüm. Özellikle TF2 benim kalbimde çok özel bir yeri var.

TF2 özeldir.
 
Son düzenleme:
Hepsini oynadım ve bitirdim kesinlikle Valve oyunlarıdır çünkü Valve ne gördüysen o kadarını bilirsin bu yüzden çok fazla teori üretirler Rockstar ise bu konuda da sınırlı mesela g man hala ne olduğu bilinmiyor ismi bile geçmiyor sadece oyun dosyalarında goverment man olarak geçiyor. Oynamadığım oyunlar hakkında neden konuşayımki.

Kanka yanlışın var g-man zaten Valve oyunlarından birinin karakteridir.
 
Toplamı RDR ve Gta etmez, mesela Gta san andreas 2004 yılında çıktı hala sanki 1 yıl önce çıkmış gibi oynanıyor.
Half Life 2 ve GTASAN aynı dönemin oyunları ama arada 10 gömlek fark var. Half Life 2'nin kalite uçuk seviyede.

Valve, Rockstar için çok kalın. Half Life serisinin oyun dünyasına kazandırdıkları yeter de artar bile.
 
Valla fanboyluk yapan sensin, Rockstar benim babamın şirketi mi neyin fanboyluğunu yapayım? Objektif konuşuyorum bu fanboyluk değil, ayrıca sana 2.defa açıklama yapmakla uğraşamam diğer arkadaşa yaptım aynı açıklamayı, o Valve'nin yaptığı oyunlar Gta ve RDR 2'nin oynanma sayısı olarak daha azdır, CS serisi Gta gibi paralı olsa oynanır mı sanıyorsun?

Ayrıca her objektif konuşan insana ''fanboy'' demeyi bırakın artık gülünç duruma düşüyorsunuz.
Ne objektifi dostum objektif olduğun falan yok o yüzden dümdüz fanboysun zaten. Valve dediğin firma birçok konuda öncü olan bir firma. Sadece Steam değil Half life serisi hem VR konusunda hem FPS türünde öncü oyunlar. CS apayrı bir konu zaten. Rockstar dediğin firma 10 yılda bir oyun yapar sonra kaybolur gider o oyunun ekmeğini yer. Valve da bunu yapıyor yapmıyor değil ama bu birçok türde öncü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Gta onlineda hile yok kısmına patladım sırf YT'ye yazsam milleti kafese koyan tonla eleman bulurum. İşin objektif kısmı bu. Rockstar'ın öncü olduğu bir tür yok.
 
Valve'dır benim için. Tarafsız olmam mümkün değil. Bana Half-Life ve Counter Strike 1.3-1.5 keyfini yaşatan, çocukluğumun en güzel yıllarını sunan firmadır kendisi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İkisinin tek ortak yönü oyunlarının uzun süre oyuncu topluluğunu eğlendirmesi ve deli gibi kazandırması. Diğer türlü çok farklı firmalar. Biri Online oyunlar ile FPS ve birçok türün rekabetini başlatan, büyük bir pazara, topluluk geliştiriciliğine sahip ve Steam'ın sahibi bir şirket. Diğeri en iyi teknik kaliteye sahip hikaye, aksiyon ve açık dünya video oyunlarını uç noktada yaşatan bir oyun firması. Bence artık karşılaştırmayalım. İki firmada oyun dünyasına devrim niteliğinde oyunlar kazandırmıştır. Has GAMER olmayan kitlenin de oynadığı ve birçok kesime hitap etmiş oyunları yapan ve yaptıracak şirketlerdir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı