Çözüldü Rockstar'dan gelen maile nasıl yanıt verilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnfeKSyoN

Picopat
Daha fazla  
Geçen gün GTA 5 indirmiştim hesaba giriş yapamadım e mail adresi değiştirilmiş farklı yöntemler denetim en sonunda ticket açmaya karar verdim tam 1 gün sonra cevap geldi e-posta hesabınızı doğrulamak için yanıtlayınız diyordu. Bugün yanıtladım ama yeniden doğrulayınız diye mail atmışlar e postayı doğrulamak için ne yapmam lazım. Nasıl bir şekilde yanıt vermeliyim? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    95,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 3.PNG
    3.PNG
    88,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 2.PNG
    2.PNG
    55,4 KB · Görüntüleme: 57
  • bialal.png
    bialal.png
    965,8 KB · Görüntüleme: 47
Çözüm
Geçen gün GTA 5 indirmiştim hesaba giriş yapamadım e mail adresi değiştirilmiş farklı yöntemler denetim en sonunda ticket açmaya karar verdim tam 1 gün sonra cevap geldi e-posta hesabınızı doğrulamak için yanıtlayınız diyordu. Bugün yanıtladım ama yeniden doğrulayınız diye mail atmışlar e postayı doğrulamak için ne yapmam lazım. Nasıl bir şekilde yanıt vermeliyim? Teşekkürler.

Size ait oldugunu gösteren fotoğraf koyabilirsiniz. Size ait oldugunu algılamadıgında aynı cevabı verecektir iyi günler.

Size ait oldugunu gösteren fotoğraf koyabilirsiniz. Size ait oldugunu algılamadıgında aynı cevabı verecektir iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı