Motorun sınırlarını zorlamadığın sürece sorun olmaz.125'lik TVS Raider düşünüyorum, almışken sıfır alacağım. Rödajı bitirmeden arkama birini alıp gezebilir miyim?
Evet, neden gezdiremeyesin?
Kasmana gerek yok o kadar.Bazı yerlerde rödaj bitmeden artçı alınmasının motor için fazla sağlıklı olmayacağını okudum, bu da kadamda soru işaretlerine neden oldu.
125cc alan kişi çoğu kişi ehliyet yetersizliğinden alıyor. Kimse keyfinden aynı paraya 250lik alabilecekken gidip 125 almıyor. Her motor konusunda aynı olay. 200 250 önermeden önce bir ehliyet sorun.Evet, neden gezdiremeyesin?
Ek olarak o paraya aynı markanın 200'lük modelinizi almanızı tavsiye ederim. Arada pek bir fark yok zaten.
125CC alan kişi çoğu kişi ehliyet yetersizliğinden alıyor. Kimse keyfinden aynı paraya 250'lik alabilecekken gidip 125 almıyor. Her motor konusunda aynı olay. 200 250 önermeden önce bir ehliyet sorun.
Sana özel konuşmadım zaten.dHocam ehliyeti aldım zaten benim son 1 senem kaldı toplu taşıma fena bir şekilde yoruyor yolda rezil oluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.