General Townshend Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 135 18 Nisan 2025 #71 Kranich dedi: Hocam sizce askerlikte muaf mı olurum Genişletmek için tıkla... Yükümlü askerlikten bahsediyorsan hayır ama MSÜ de rahat elenirsin.
Kranich dedi: Hocam sizce askerlikte muaf mı olurum Genişletmek için tıkla... Yükümlü askerlikten bahsediyorsan hayır ama MSÜ de rahat elenirsin.
K Kranich Picopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #72 General Townshend dedi: Yükümlü askerlikten bahsediyorsan hayır ama MSÜ de rahat elenirsin. Genişletmek için tıkla... Doktor muaf olursun dedi ama heyet erteleme verdi, ağrılarımdan bahsettim ama seneye tekrar bakacağım dedi
General Townshend dedi: Yükümlü askerlikten bahsediyorsan hayır ama MSÜ de rahat elenirsin. Genişletmek için tıkla... Doktor muaf olursun dedi ama heyet erteleme verdi, ağrılarımdan bahsettim ama seneye tekrar bakacağım dedi
General Townshend Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 135 14 Haziran 2025 #73 Kranich dedi: Doktor muaf olursun dedi ama heyet erteleme verdi, ağrılarımdan bahsettim ama seneye tekrar bakacağım dedi Genişletmek için tıkla... Kaç derece ölçtüler orada Kranich dedi: hocam sizce askerlikte muaf mı olurum Genişletmek için tıkla... Yanlış ölçmüş olabilirim ancak 12 derece çıkıyor. lynixie dedi: @450909 merhaba rica etsem benim rontgeninde düz tabanını kontrol edermisiniz rahatsız ettiysem kusura bakmayınız Genişletmek için tıkla... sizin 18 çıkıyor hocam Son düzenleme: 14 Haziran 2025
Kranich dedi: Doktor muaf olursun dedi ama heyet erteleme verdi, ağrılarımdan bahsettim ama seneye tekrar bakacağım dedi Genişletmek için tıkla... Kaç derece ölçtüler orada Kranich dedi: hocam sizce askerlikte muaf mı olurum Genişletmek için tıkla... Yanlış ölçmüş olabilirim ancak 12 derece çıkıyor. lynixie dedi: @450909 merhaba rica etsem benim rontgeninde düz tabanını kontrol edermisiniz rahatsız ettiysem kusura bakmayınız Genişletmek için tıkla... sizin 18 çıkıyor hocam
K Kranich Picopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #74 General Townshend dedi: Kaç derece ölçtüler orada Eki Görüntüle 2512532 Yanlış ölçmüş olabilirim ancak 12 derece çıkıyor. Sizin 18 çıkıyor hocam Genişletmek için tıkla... Hocam biri 8 biri 8.5 çıktı, noktayı çok yukarıdan almışsınız o yüzden 12 çıkmış
General Townshend dedi: Kaç derece ölçtüler orada Eki Görüntüle 2512532 Yanlış ölçmüş olabilirim ancak 12 derece çıkıyor. Sizin 18 çıkıyor hocam Genişletmek için tıkla... Hocam biri 8 biri 8.5 çıktı, noktayı çok yukarıdan almışsınız o yüzden 12 çıkmış
F Ferplath Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 8 30 Haziran 2025 #75 @Kranich @General Townshend merhaba rica etsem benim röntgenlerinde düz tabanlığına bakar mısınız teşekkür ederim şimdiden Dosya Ekleri 1.jpg 355,3 KB · Görüntüleme: 59 2.jpg 407,9 KB · Görüntüleme: 64
@Kranich @General Townshend merhaba rica etsem benim röntgenlerinde düz tabanlığına bakar mısınız teşekkür ederim şimdiden
General Townshend Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 135 30 Haziran 2025 #76 Ferplath dedi: @Kranich @General Townshend merhaba rica etsem benim röntgenlerinde düz tabanlığına bakar mısınız teşekkür ederim şimdiden Genişletmek için tıkla... Şuan ölçmek için müsait değilim ama sol ayak sağ ayaktan daha iyi durumda gibi duruyor.
Ferplath dedi: @Kranich @General Townshend merhaba rica etsem benim röntgenlerinde düz tabanlığına bakar mısınız teşekkür ederim şimdiden Genişletmek için tıkla... Şuan ölçmek için müsait değilim ama sol ayak sağ ayaktan daha iyi durumda gibi duruyor.
F Ferplath Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 8 30 Haziran 2025 #77 @General Townshend Müsait olduğunuzda ölçebilirseniz ikisini de çok sevinirim hocam evet sağ ayakta geçmiş bir travmadan dolayı farklılık var maalesef @General Townshend Hocam vaktiniz varsa bi bakar mısınız Son düzenleme: 19 Temmuz 2025
@General Townshend Müsait olduğunuzda ölçebilirseniz ikisini de çok sevinirim hocam evet sağ ayakta geçmiş bir travmadan dolayı farklılık var maalesef @General Townshend Hocam vaktiniz varsa bi bakar mısınız
General Townshend Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 135 23 Temmuz 2025 #78 Ferplath dedi: @General Townshend Müsait olduğunuzda ölçebilirseniz ikisini de çok sevinirim hocam evet sağ ayakta geçmiş bir travmadan dolayı farklılık var maalesef @General Townshend Hocam vaktiniz varsa bi bakar mısınız Genişletmek için tıkla... Hocam zaten siz düz taban gibi durmuyordunuz ama sadece sol ayağı ölçtüm: Bu arada sağ ayağın derecesi düşük gibi duruyor dikkat edin ona
Ferplath dedi: @General Townshend Müsait olduğunuzda ölçebilirseniz ikisini de çok sevinirim hocam evet sağ ayakta geçmiş bir travmadan dolayı farklılık var maalesef @General Townshend Hocam vaktiniz varsa bi bakar mısınız Genişletmek için tıkla... Hocam zaten siz düz taban gibi durmuyordunuz ama sadece sol ayağı ölçtüm: Bu arada sağ ayağın derecesi düşük gibi duruyor dikkat edin ona