Röntgene göre ayak tabanı derecesi nasıl ölçülür?

Hocam selam aleyküm Ramazan ayınız güzel ve kolay geçsin İNŞALLAH hocam ben askeri sınavı kazandım ama tek sorunum ayak derecemi merak ediyorum ölçer misiniz rica etsem ben asıl sonucumu 7 gün sonra öğrecem ama gerçekden uykularımı kaçırıyor bunun sonucu
sizinki ne derecede hocam

Çok teşekkür ederim . Tekrardan
hocam benim de bir ayağım 8 biri 9 çıktı. Doktor muaf olursun dedi. Kurul başkanına danıştı 4-5 madde daha varmış düz tabanlıkta. 3 tanesi tutuyor biri belirsiz diğeri yok. Ama kime sorduysam düz taban olan muaf olmuştu. Ağrılarım çok şiddetli. Heyete çıkacağım. Sizce muaf olabilir miyim

Son düzenleme:
Rica etsen
Senin ölçüme bakınca da 5 biraz daha pay verince 6 dereceye yaklaşıyor, sen yere basmayınca düz taban değilmişsin gibi gözükür muhtemelen , yere bastığın anda düzlük oluşur öyle düşünüyorum ama emin değilim. Msü vesaire mi düşünüyosun?
İbrahim bey rica etsem benim röntgendeki ölçümü de hesaplar mısınız çok makbule geçer

Dosya Ekleri

• IMG_3830.png
    IMG_3830.png
    175,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Teşekkürler bu ölçüm kesin doğru mudur ona göre pazartesi şehir değiştirip hastaneye gideceğim bana 19.1 bile yetiyor yüksek midir bu dereceden kesin

Cevap verebilir misiniz acaba yarına kadar bu bilgiyi öğrenmem lazım elzem çünkü 🙏🏻
hocam ben kendiminkini ölçmüştüm, hastanede de benzer sonuçlar çıkmıştı. En fazla 1-2 derece hata payı çıkar diye düşünüyorum

Teşekkürler bu ölçüm kesin doğru mudur ona göre pazartesi şehir değiştirip hastaneye gideceğim bana 19.1 bile yetiyor yüksek midir bu dereceden kesin

Cevap verebilir misiniz acaba yarına kadar bu bilgiyi öğrenmem lazım elzem çünkü 🙏🏻
hocam ne oldu sonuç, ne yaptınız

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı