ROG 1650S vs MSI RX 5500XT

Mech serisi alma, soğutmasının kötü olduğunu okuyorum her yerde. 4GB olan sürümler karşılaştırıldığında 1650S öneririm fakat 5500XT'nin 8GB olan versiyonunu bulursanız kesinlikle onu tercih edin ama bulabileceğinizi sanmıyorum.

aslında letgoda oturduğum semtte uygun fiyata kutulu garantisiz bir GTX980 Buldum aklım gidip gidip geliyor. ama garanti korkutuyor tabi ve eski kart

çok teşekkür ettim hocam desteğiniz için yer imlerine ekledim kovalayacağım

bu etherium bizi bitirdi ya :)

çok teşekkür ettim hocam desteğiniz için yer imlerine ekledim kovalayacağım

bu etherium bizi bitirdi ya :)
Sorma :D
aslında letgoda oturduğum semtte uygun fiyata kutulu garantisiz bir GTX980 Buldum aklım gidip gidip geliyor
Max ederi 1100 TL o kartın. Ben alacak olsam 900 üstüne almazdım sonuçta garantisiz ürün.

Arkadaşlar merhaba.

İşlemcim i7 4790.
RAM: 16 GB DDR3 1333MHz.
480 SSD + 2 TB katı disk.
650W 80+psu.
Şu anda onboard kullanıyorum ve kart alacağım.

Bu iki kart arasında kaldım, aralarında 260 lira fark var. Hangisini almalıyım?
Daha önce R5 2600 ve 1650 Super Ventus kullandım, fanları 7/24 çalışıyordu ve ses yapıyordu.

Bende şu an ikisi arasındayım performansları incelemelerde neredeyse aynı. O yüzden bence fiyatı uygun olan tercih edilmeli.
Mediamarkt'te en ucuz şuan .

Arkadaşlar Merhaba Referans tasarımlı RTX 2060 6GB Kart ayarladım
Fakat İşlemci soğutucusuna ihtiyacım var İ7 4790 (K Değil ) snowman m200 diye bir soğutucu gördüm testlerinide gördüm fakat şu rainbow ya da led olsun istemiyorum ledlerini nasıl iptal edebilirim ya da 100 lira civarına bir soğutucu bulabilir miyim ledsiz ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı