ROG 4090 OC ve R9 7950X darboğaz yapar mı?

Lixs

Hectopat
Öncelikle merhaba elimde 3090 OC var bunu satıp para koyup 4090 satışa çıkınca almayı düşünüyorum. Çok maddi yönden zorlamazsa. Darboğaz yapar mı bilmiyorum izledim 1 2 videoda darboğaz olduğu söyleniyordu doğru mu ikisini almak mantıklı mı?

Kesinlikle yapmaz zaten en güçlü işlemci sayılabilecek işlemcidir. i9-13900k ile yarışan bazı konularda daha iyi olan bir işlemcidir. O ekran kartı için ryzen 7 7700x bile yeterli olur.

Kesinlikle yapmaz zaten en güçlü işlemci sayılabilecek işlemcidir. i9-13900K ile yarışan bazı konularda daha iyi olan bir işlemcidir. O ekran kartı için Ryzen 7 7700X bile yeterli olur.

Donanım Arşivi bir videosunun kesitinde yaptığını söylemişti başka bir markanın kartında

Hocam başka hangi işlemciyi alacaksınız zaten, 13900K dışında doğru düzgün alternatifi yok piyasada. O ekran kartını min. 2K, hatta düzgün performans almak için 4K çözünürlükte kullanmalısınız. Onun için darboğaza takılma olasılığınız düşük.

4090 satışa çıktı bu arada.

ASUS 24.5" ROG Swift PG259QNR 360Hz 1ms DP HDMI G-Sync Fast HDR10 IPS FHD Gaming Monitör

Bu monitörü almayı düşünüyorum bu arada eski konumda çok net cevap alamadım için eski konumun metnini attım o aralarda satışa çıkmamıştı

4090 için bu monitör çok kötü. Arkadaşların dediği gibi en az 2K bir monitör almalısın.

1080p bi monitör 2k olması iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…