ROG 4090 OC ve R9 7950X darboğaz yapar mı?

• Konuyu başlatan Lixs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 2.581
ASUS 24.5" ROG Swift PG259QNR 360Hz 1ms DP HDMI G-Sync Fast HDR10 IPS FHD Gaming Monitör

Bu monitörü almayı düşünüyorum bu arada eski konumda çok net cevap alamadım için eski konumun metnini attım o aralarda satışa çıkmamıştı
Bu bütçeye çıkıyorsanız 2K 240 ya da 4K 144 almanız en mantıklısı. Rekabetçi oynuyorsanız 2K 240 alın.

CS Valorant gibi oyunları 360Hz'den oynayıp diğer oyunları bundan oynasam sıkıntı çıkmaz herhalde. Bir de 4K yönünden hangi monitör mantıklı olur.
4K 144 + Monitörler çok pahalı.

Pek fark etmiyor ama yan monitör olarak kullanacağım hangisini tercih etmemi söylerdiniz 2 side aynı ama biri Curved biri düz.
2 side aynı zaten tek farkı curved olması birisinin.

2 tane monitör alacaksanız bir dediğinizi, bir de 4K 144 Hz alabilirsiniz.

İpone 13 Pro da alacağım vazgeçip Curved veya düz 2K alıp yanına 4K 3'lü monitör yapmakta çok çılgınca olur peki ya siz curvedmi düzmü tavsiye edersiniz.

İpone 13 Pro da alacağım vazgeçip Curved veya düz 2K alıp yanına 4K 3'lü monitör yapmakta çok çılgınca olur peki ya siz curvedmi düzmü tavsiye edersiniz.
@PARAMORE

Son düzenleme:

@PARAMORE
Düz IPS panel tavsiye ederim hocam her zaman. Mümkünse FAST veya RAPID IPS, belki Nano IPS. Sizin için gecikme önemli çünkü, renk zenginliği açısından görüntü kalitesi de kavisli VA monitörlerden iyi oluyor IPS panellerin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı