ROG 4090 OC ve R9 7950X darboğaz yapar mı?

Tabii ki de curved (ips) panel.
Curved IPS mi Bir de mesajıma beğenmedi ifadesi bırakmışsınız. Bana 2K Curved bir IPS panel monitör atar mısınız rica etsem, IPS diyorum tekrar söylüyorum. Bunu okuyan mühendisler kör olabilir zira...

Curved IPS mi Bir de mesajıma beğenmedi ifadesi bırakmışsınız. Bana 2K Curved bir IPS panel monitör atar mısınız rica etsem, IPS diyorum tekrar söylüyorum. Bunu okuyan mühendisler kör olabilir zira...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-u3415w-34-qhd-curved-ips-fiyati,5627444.html 4k bile bulunur.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-4k-curved-ips-oyuncu-u-fiyati,107431534.html varmıymış ? varmış.

Çok nadir bulabilirsiniz böyle rastgele ararsanız ve arkadaş rekabetçi oyun oynadığını belirtmiş, dalga geçer gibi, attığınız monitörlere bakın. Arkadaşın işine yarayacak bir tane atar mısınız diyorum Çok fazla saçma sapan yorumlarla dolmaya başladı forum son zamanlarda. Arkadaşın beklentisini karşılayan bir cihaz biliyorsanız atın yoksa polemik yaratmayın. Attığınız monitörlerde neredeyse kavis yok düze yakın, IPS teknolojisi kavisli şekilde üretime VA gibi uygun değil. Doğru düzgün örnek bulamama sebebiniz bu zaten.

Başka ülkede bulabilirsiniz , siz bana yok dermiş gibisinden diyorsunuz , ben bunların muhteşem monitör olduğunu söylemiyorum bile fakat sizin yok gibi demeniz , türkiyede olmaması tamamen farklı birşey.

Başka ülkede bulabilirsiniz , siz bana yok dermiş gibisinden diyorsunuz , ben bunların muhteşem monitör olduğunu söylemiyorum bile fakat sizin yok gibi demeniz , türkiyede olmaması tamamen farklı birşey.
Normalde yok, bunlar tek tük üretilen ve denenen tasarımlar. Gördüğünüz üzre verimli de olmamış zaten. RAPID, FAST gibi paneller sayesinde rekabetçi oyunlara daha uyumlu şu an IPS monitörler. Siz Curved IPS al demiş tezimi çürütmeye çalışmışsınız, örnek atın da alsın diyorum ben de.

Normalde yok zaten pahalı da olsa var başka ülkeden getire bileceğiniz , arkadaş bütçe fark etmez demiş o yüzden attım bunları zaten.

Normalde yok zaten pahalı da olsa var başka ülkeden getire bileceğiniz , arkadaş bütçe fark etmez demiş o yüzden attım bunları zaten.
Fiyat değil mevzu zaten hocam. Arkadaş 2K alacaksa 240 Hz bakıyor, 4K için 144. Curved IPS bu değerlerde monitör varsa dahi çok nadirdir, getirtmesi çok sorun olur. Mantık çerçevesinde açıklama yapmaya çalışıyorum. Bütçe sorun değil diyor diye özel panel ürettirip 200-300K'ya alsın o zaman.

Hocam işte o arkadaşın dediği herhangi bi bütçe olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…