ROG Ally Z1 Extreme vs Steam Deck OLED vs Legion GO

Ben dediğim gibi RDR 2 oynamayacağım steam deck tarzı bir cihazda oynayabileceğim indie veya 2A oyunları sıkıntısız oynatsa performansı yeterli bence o yüzden batarya performansı bence daha önemli. Hem ekranı da oled olduğundan renk kalitesi ve canlılığı da daha iyi olacaktır.

Ben dediğim gibi RDR 2 oynamayacağım Steam Deck tarzı bir cihazda oynayabileceğim indie veya 2A oyunları sıkıntısız oynatsa performansı yeterli bence o yüzden batarya performansı bence daha önemli. Hem ekranı da OLED olduğundan renk kalitesi ve canlılığı da daha iyi olacaktır.

Cihazda Dark Souls Hades mk 1 Resident Evil gibi şeyler oynarım herhalde hocam ben yengem yeni doğum yaptı abim de işinden dolayı pek evde duramıyor günümün çoğunu cocuğun yanında geçiriyorum onun dışında tatile giderken falan alırım yanıma otobus gibi yerlerde kullanma gibi bir niyetim yok açıkçası.

Cihazda Dark Souls Hades mk 1 Resident Evil gibi şeyler oynarım herhalde hocam ben yengem yeni doğum yaptı abim de işinden dolayı pek evde duramıyor günümün çoğunu cocuğun yanında geçiriyorum onun dışında tatile giderken falan alırım yanıma otobus gibi yerlerde kullanma gibi bir niyetim yok açıkçası.
Tatilde otel odasında falan çok iyi oluyor, ama fifa vs oynamak istersen steam deckte yok haberin olsun. Batarya ömrü farketmiyor bence dediğim gibi en önemli şey performans, ayrıca steam deck oled olmasına rağmen 800p ekran ally 1080p ekran.

Tatilde otel odasında falan çok iyi oluyor, ama FIFA vs oynamak istersen Steam Deck'te yok haberin olsun. Batarya ömrü fark etmiyor bence dediğim gibi en önemli şey performans, ayrıca Steam Deck OLED olmasına rağmen 800p ekran ally 1080p ekran.

Bildiğim kadarıyla deck de birkaç işlemle Windows vs kurulabiliyr.

Tatilde otel odasında falan çok iyi oluyor, ama fifa vs oynamak istersen steam deckte yok haberin olsun. Batarya ömrü farketmiyor bence dediğim gibi en önemli şey performans, ayrıca steam deck oled olmasına rağmen 800p ekran ally 1080p ekran.
Tatile gideceksem yani steam'deck için 20K veren adamın vardır oyun oynayacak laptop'u. Ally 1080p'deki performansı hiçbir 3A oyunu adam akıllı oynatmaz bu arada.

Tatile gideceksem yani Steam'deck için 20k veren adamın vardır oyun oynayacak laptopu. Ally 1080P'deki performansı hiçbir 3A oyunu adamakıllı oynatmaz bu arada.

MacBook Air 15 inç kullanıyorum hocam oyun oynayabileceğim tek yer masaüstü sistemimle PS 5 onları da oradan oraya taşıması eziyet olur tatilde falan.

Tamam ama 7 inç ekranda birde 1080p olmasının bi farkını göremezsin ki. PC'de 24 inç ekranda insanlar 1080p oyun oynuyolar. 7-8 inç ekranda 1080p ve 800p arasındaki farkı anlayamazsın.

MacBook Air 15 inç kullanıyorum hocam oyun oynayabileceğim tek yer masaüstü sistemimle PS 5 onları da oradan oraya taşıması eziyet olur tatilde falan.
Resident evil 4 tarzı oyunları medium ayarlar ve FSR balanced modda 30-40FPS arası oynatıyor. 800P low ayarlar FSR 2 kalite modunda 50-60FPS arası alıyor Resident evil 4 remake'de

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2Dengeli ayarlarda yani medium ayarlarda FSR2 dengeli modda gene 45-50FPS veriyor RE4 remake'de.

Tamam ama 7 inç ekranda bir de 1080p olmasının bir farkını göremezsin ki. PC'de 24 inç ekranda insanlar 1080p oyun oynuyolar. 7-8 inç ekranda 1080p ve 800p arasındaki farkı anlayamazsın.

Resident Evil 4 tarzı oyunları medium ayarlar ve FSR balanced modda 30-40FPS arası oynatıyor. 800p Low ayarlar FSR 2 kalite modunda 50-60FPS arası alıyor Resident Evil 4 Remake'de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an OLED araştırıyorum 20'ye satan birisine yazdığımda az önce sattığını belirtti 😕

Legion GO hakkında ne düşünüyorsun bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı