ROG Delta vs Corsair Viritoso vs HS80

Atakansss

Kilopat
HS80 2500 TL civarında, Delta ve viritoso 5000 TL, hangisini almalıyım?
HS80 fiyatı ve mikrofonu ile çok hoşuma gidiyor ama müzikle ilgilenmeye başladım.
5000TL bandına çıkabilirim, bu fiyata değer mi ve hangi modeli tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Virtuoso çok ağır bir ürün tavsiye etmem. ROG Delta veya HyperX Cloud III Wireless bakabilirsiniz.

Mikrofon kalitesi benim için çok önemli bu kalitede başka mikrofonu olan kulaklık bulamıyorum. HyperX mikrofonu yüzünden elendi ROG Delta modelide konforundan dolayı ilgimi çekiyor. Ama Delta'nın fiyatı şu an çok yüksek geliyor. Mikrofonu kaliteli başka ne önerebilirsin.

Mikrofon kalitesi benim için çok önemli bu kalitede başka mikrofonu olan kulaklık bulamıyorum. HyperX mikrofonu yüzünden elendi ROG Delta modelide konforundan dolayı ilgimi çekiyor. Ama Delta'nın fiyatı şu an çok yüksek geliyor. Mikrofonu kaliteli başka ne önerebilirsin.

DAC girişli SteelSeries modellerine bakabilirsiniz. Mikrofon kalitesi çok önemliyse 3K civarına bir kulaklık alıp 2-3K civarına da harici mikrofon bakabilirsiniz. Zira bir kulaklıktan çok yüksek kalitede mikrofon beklemek bir TV’den ses sistemi seviyesinden hoparlör beklemekle benzer.

DAC girişli SteelSeries modellerine bakabilirsiniz. Mikrofon kalitesi çok önemliyse 3K civarına bir kulaklık alıp 2-3K civarına da harici mikrofon bakabilirsiniz. Zira bir kulaklıktan çok yüksek kalitede mikrofon beklemek bir TV’den ses sistemi seviyesinden hoparlör beklemekle benzer.
Bana önerebileceğin en iyi müzik kulaklığı nedir bu bütçede.

Konfor istiyorsanız HyperX bakın. Cloud 2 kullanıyorum aşırı rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı