ASUS ROG Delta 2 / Pelta vs. Logitech G Pro X 2 vs. Corsair HS80 Max

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Evet arkadaşlar, ekipman arayışımızın en kafa patlatıcı kısımlarındayız :D .

Çok fazla seçenek birikti ve maalesef bu seçeneklerin hepsi birbirinden iyi ürünler. Çıkmaza girdim.
Gündelik kullanım ve oyun/müzik için, kablolu/kablosuz, kaliteli bir mikrofona sahip olan bir kulaklık arıyorum. Başlıktaki ürünlerden hangisini almalıyım?

@Michael_Kaiser hocam merhabalar iyi akşamlar, sizleri ekipman konularında görüyordum da, konuya cevap gelmeyince sizin fikrinizi sorayım dedim özel olarak :D .
Siz ne düşünüyorsunuz? Bu modellerden hangisini almalıyım sizce?

@Mantar09 , @EmirHene sizleri ekipman ustası rozetlerinden araştırdıgım kadarıyla kulaklık konularında birkaç mesajınız var. Sizleri de etiketlemek istedim. Yeterince açıklayıcı bilgiler gelirse birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum, geç kalmak istemiyorum :) . Teşekkürlerimi sunuyorum şimdiden değerli cevaplarınız için...

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, ekipman arayışımızın en kafa patlatıcı kısımlarındayız :D.

Çok fazla seçenek birikti ve maalesef bu seçeneklerin hepsi birbirinden iyi ürünler. Çıkmaza girdim.
Gündelik kullanım ve oyun/müzik için, kablolu/kablosuz, kaliteli bir mikrofona sahip olan bir kulaklık arıyorum. Başlıktaki ürünlerden hangisini almalıyım?

@Michael_Kaiser hocam merhaba iyi akşamlar, sizleri ekipman konularında görüyordum da, konuya cevap gelmeyince sizin fikrinizi sorayım dedim özel olarak :D.

@Mantar09, @EmirHene sizleri ekipman ustası rozetlerinden araştırdıgım kadarıyla kulaklık konularında birkaç mesajınız var. Sizleri de etiketlemek istedim. Yeterince açıklayıcı bilgiler gelirse birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum, geç kalmak istemiyorum :). Teşekkürlerimi sunuyorum şimdiden değerli cevaplarınız için...

4 seçenek arasından HS80Max'ı ele direkt diğer üçüne göre zayıf kalıyor bas ve tizleri zayıf bir kulaklık fiyatına değmez G PRO X 2 gayet güzel bir kulaklık alabilirsin ROG Delta 2 ise peltanın bir üstü mikrofonu daha iyi gürültü engellemesi daha iyi ses kalitesi daha iyi basları ve tizleri de daha iyi yeni bir kulaklık sayılır zaten ikisi de Delta 2 ve peltanın arasında 4K fiyat farkı var o farkı veririm diyorsan Delta 2 veya G PRO X 2 al ben Logitech ekipmanları sevmiyorum o yüzden tercihim Delta 2 olurdu.

Evet arkadaşlar, ekipman arayışımızın en kafa patlatıcı kısımlarındayız :D.

@Michael_Kaiser hocam merhaba iyi akşamlar, sizleri ekipman konularında görüyordum da, konuya cevap gelmeyince sizin fikrinizi sorayım dedim özel olarak :D.

@Mantar09, @EmirHene sizleri ekipman ustası rozetlerinden araştırdıgım kadarıyla kulaklık konularında birkaç mesajınız var. Sizleri de etiketlemek istedim. Yeterince açıklayıcı bilgiler gelirse birazdan sipariş vermeyi düşünüyorum, geç kalmak istemiyorum :). Teşekkürlerimi sunuyorum şimdiden değerli cevaplarınız için...

HS80 Max sadece mikrofonundan dolayı övülen kulaklık, dediği gibi bass ve tizleri zayıf kalıyor. Para konusunda sorununuz yoksa Delta 2 modelini alabilirsiniz, G PRO X2'de tabii ki bir tercih, @Mantar09 da zaten yeterince açıklamış.

4 seçenek arasından HS80Max'ı ele direkt diğer üçüne göre zayıf kalıyor bas ve tizleri zayıf bir kulaklık fiyatına değmez G PRO X 2 gayet güzel bir kulaklık alabilirsin ROG Delta 2 ise peltanın bir üstü mikrofonu daha iyi gürültü engellemesi daha iyi ses kalitesi daha iyi basları ve tizleri de daha iyi yeni bir kulaklık sayılır zaten ikisi de Delta 2 ve peltanın arasında 4K fiyat farkı var o farkı veririm diyorsan Delta 2 veya G PRO X 2 al ben Logitech ekipmanları sevmiyorum o yüzden tercihim Delta 2 olurdu.
HS80 Max sadece mikrofonundan dolayı övülen kulaklık, dediği gibi bass ve tizleri zayıf kalıyor. Para konusunda sorununuz yoksa Delta 2 modelini alabilirsiniz, G PRO X2'de tabii ki bir tercih, @Mantar09 da zaten yeterince açıklamış.

Anlıyorum hocalarım çok teşekkür ederim :) . Yani kısacası Delta 2 veya G Pro X 2 arasında bir karar vereceğim.

Açıkçası HS80 Max hakkında okudugum kötü yorum sayısı digerlerine göre daha fazlaydı özellikle çok sıkı gelme sorunundan şikayet ediyordu herkes, kafayı baya sıkıyormuş falan :D . Fakat mikrofonu en iyi olan kulaklıklardan biri deniliyordu bu model hakkında. Demek ki sadece mikrofona odaklanıp ses kısmında fazla bir şey yapmamışlar. Eledim gitti 👍

Benim amacım aslında kulaklığı bir kere takıp default haliyle kullanmak, EQ ayarlarıyla falan uğraşmayı çok istemiyorum. Zaten pek anlamıyorum da o işlerden :D . Sade haliyle her ikisi de memnun eder değil mi? Yazılımsal ayar işine girersem bi' daha çıkabileceğimi sanmıyorum açıkçası :D .

Anlıyorum hocalarım çok teşekkür ederim :). Yani kısacası Delta 2 veya G PRO X 2 arasında bir karar vereceğim.

Açıkçası HS80 Max hakkında okudugum kötü yorum sayısı digerlerine göre daha fazlaydı özellikle çok sıkı gelme sorunundan şikayet ediyordu herkes, kafayı bayağı sıkıyormuş falan :D. Fakat mikrofonu en iyi olan kulaklıklardan biri deniliyordu bu model hakkında. Demek ki sadece mikrofona odaklanıp ses kısmında fazla bir şey yapmamışlar. Eledim gitti 👍

Benim amacım aslında kulaklığı bir kere takıp default haliyle kullanmak, EQ ayarlarıyla falan uğraşmayı çok istemiyorum. Zaten pek anlamıyorum da o işlerden :D. Sade haliyle her ikisi de memnun eder değil mi? Yazılımsal ayar işine girersem bi' daha çıkabileceğimi sanmıyorum açıkçası :D.

Evet memnun eder, ama EQ ayarları internette pek çok bulunuyor, çok zor bir iş değil. HS80 Max modeli çok konforlu değil dediğiniz gibi, kafa bandı çatlayabiliyordu. Yenilik ve bataryasından dolayı Delta 2'yi seçerdim ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı