4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 19 Ağustos 2021 #11 AiscLuos dedi: Sanırım bunu alacağım. Setupımın geri kalan kısmıyla da uyumlu olacak. Sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Türkiye Direkt Posta'yı seçmeyi unutmayın.
AiscLuos dedi: Sanırım bunu alacağım. Setupımın geri kalan kısmıyla da uyumlu olacak. Sağ olasın. Genişletmek için tıkla... Türkiye Direkt Posta'yı seçmeyi unutmayın.
ege3236 Centipat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #12 AiscLuos dedi: Merhaba, ASUS ROG falchion klayem için bilek desteği arıyorum ama bulamadım. Klavyenin boyutları 30/10 CM şeklinde bildiğiniz veya kullandığınız bir model önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Selam dostum klavyeyi alacagim memnun musun?
AiscLuos dedi: Merhaba, ASUS ROG falchion klayem için bilek desteği arıyorum ama bulamadım. Klavyenin boyutları 30/10 CM şeklinde bildiğiniz veya kullandığınız bir model önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Selam dostum klavyeyi alacagim memnun musun?
Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #13 ege3236 dedi: Selam dostum klavyeyi alacagim memnun musun? Genişletmek için tıkla... Ben pasajdan 2200 TL'ye aldım gayet iyi ama cidden mincik bir klavye öneririm.
ege3236 dedi: Selam dostum klavyeyi alacagim memnun musun? Genişletmek için tıkla... Ben pasajdan 2200 TL'ye aldım gayet iyi ama cidden mincik bir klavye öneririm.