ROG Falchion RX red vs ASUS ROG Azoth

Bütçe
6000 TL

Asım Eren

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP OMEN/ Core i7-13700HX İşlemci/ RTX4080/ 32GB Ram/ 1TB SSD/ 16.1" Ekran
Selam arkadaşlar, ROG Falchion RX red (Low profile) ile ASUS ROG Azoth arasında kaldım. Hem kod yazma hem de oyun için kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de Azoth alırsam snow switch mi yoksa red switch mi almak daha mantıklı olur? (2.el almayı düşünüyorum).

Selam arkadaşlar, ROG Falchion RX red (Low profile) ile ASUS ROG Azoth arasında kaldım. Hem kod yazma hem de oyun için kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de Azoth alırsam snow switch mi yoksa red switch mi almak daha mantıklı olur? (2.el almayı düşünüyorum).

Snow tercih et, scope 2 96 kullanıyorum yağ gibi ve çok konforlu switchler sessiz olması da ekstra artı. Azoth tercih ederdim.

İkisi yerinede cok daha mantikli.

Snow tercih et, scope 2 96 kullanıyorum yağ gibi ve çok konforlu switchler sessiz olması da ekstra artı. Azoth tercih ederdim.

Hocam şöyle bir şey var ama ASUS ROG Azoth'u 2. el alabilirim Falchion'u ise 0 alabilirim. Yine de Azoth der misiniz?

Hocam şöyle bir şey var ama ASUS ROG Azoth'u 2. el alabilirim Falchion'u ise 0 alabilirim. Yine de Azoth der misiniz?

Amacın neyse onu seç yani işte o tuşa ihtiyacım var ona ihtiyacım yok gibi kendini belirle ve onu seç bana sorsan yine Azoth derim.

İkisi yerinede cok daha mantikli.

Hocam klavye hakkında biraz daha bilgi verir misiniz sitede inceledim ama switch falan yazmıyor.

@Asım Eren Ayrı bir bilgi, o baktığın sıfır modelin switch 4'lü bağlantı tipine sahip bir keycaps. Çok fazla kırılma sorununu gördüm.

@Asım Eren ayrı bir bilgi, o baktığın sıfır modelin switch 4'lü bağlantı tipine sahip bir keycaps. Çok fazla kırılma sorununu gördüm.

Teşekkürler bilgi için şu an 2.el Azoth inceliyorum öneriniz içinde teşekkürler.

Hocam klavye hakkında biraz daha bilgi verir misiniz sitede inceledim ama switch falan yazmıyor.

Switch yazıyor. Gateron ef dopamine blue switch kullaniyor mukemmel bir yazim hissiyati var. Yukarida bahsedilen kirilma sorunuda yok bu klavyede 1.6mm PCB versiyonu al kesinlikle. Hem daha iyi bir yazim hissiyati hem daha iyi bir dayaniklilik veriyor. Azoth'tan cok daha iyi bir klavye.

@ferckle Hocam 2. el olarak baktığımda hep snow switchlerin malzemesi ABS ve klavye rengide beyaz (siyah tercihimdir) sizce snow switch hem istemediğim renk olmasına hem de malzemesinin PBT degil de ABS olmasına değer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı