Selam arkadaşlar, ROG Falchion RX red (Low profile) ile ASUS ROG Azoth arasında kaldım. Hem kod yazma hem de oyun için kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de Azoth alırsam snow switch mi yoksa red switch mi almak daha mantıklı olur? (2.el almayı düşünüyorum).
Selam arkadaşlar, ROG Falchion RX red (Low profile) ile ASUS ROG Azoth arasında kaldım. Hem kod yazma hem de oyun için kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de Azoth alırsam snow switch mi yoksa red switch mi almak daha mantıklı olur? (2.el almayı düşünüyorum).
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.
Switch yazıyor. Gateron ef dopamine blue switch kullaniyor mukemmel bir yazim hissiyati var. Yukarida bahsedilen kirilma sorunuda yok bu klavyede 1.6mm PCB versiyonu al kesinlikle. Hem daha iyi bir yazim hissiyati hem daha iyi bir dayaniklilik veriyor. Azoth'tan cok daha iyi bir klavye.
@ferckle Hocam 2. el olarak baktığımda hep snow switchlerin malzemesi ABS ve klavye rengide beyaz (siyah tercihimdir) sizce snow switch hem istemediğim renk olmasına hem de malzemesinin PBT degil de ABS olmasına değer mi?