ROG Falchion RX red vs ASUS ROG Azoth

Bütçe
6000 TL
Hocam kullandıktan sonra görüşünüzü belirtirseniz sevinirim bilgisayarım garantiden gelsin bende alacağım sizin görüşünüz bayağı kayda değer olur.

Açıkçası iade edip diğerini alıp almamak konusuda çok kararsızım. Ama hangisini kullanırsam yazacağım.

Açıkçası iade edip diğerini alıp almamak konusuda çok kararsızım. Ama hangisini kullanırsam yazacağım.

Azoth fiyatını hak etmiyor hocam, bütçen çıkıyorsa Apex Pro'ya bak derim illaki ki marka olacaksa, ben kullanıyorum memnunum bayağı.

Buda beyazı.

Kablosuz klavyeye ihtiyacım var hocam.

@aburakc Kablosuz "normal" bir klavyeye böyle bir para vermek gerekli değil hocam, bunu demek istedim. Switchlerinin hiçbir farkı yok. Manyetik olsa tamam ama normal mekanik switch.

@aburakc Kablosuz "normal" bir klavyeye böyle bir para vermek gerekli değil hocam, bunu demek istedim. Switchlerinin hiçbir farkı yok. Manyetik olsa tamam ama normal mekanik switch.

Bonuslar la 6000 gibi rakama alınca normal fiyatına göre iyi gibi geldi. Kablosuz manyetik klavye öneriniz var mıdır aynı fiyat bandında?

Bonuslar la 6000 gibi rakama alınca normal fiyatına göre iyi gibi geldi. Kablosuz manyetik klavye öneriniz var mıdır aynı fiyat bandında?

İkiside forumlarda çok önerilmiş, tek fark renkleri.

Attığım klavye kabloluymuş hocam, araştırıyorum.

Bunlarda kablolu sanırım.

Tekrardan merhaba. Falchion RX Low profile olanı 2 saaten biraz fazla test etme şansım oldu. Açıkçası küçük portatif güzel bir klavye ama alışması zor ve zaman alacak bir klavye. Ben ilk başta TKL küçük taşınabilir bir klavye ararken indirimde görünce direk almıştım. Daha kutusunu açmaya fırsatım olmadan Azoth'un indirime girdiğini görünce Falchion'u iade edip Azoth'u aldım. Ama onunda kutusu falchiona nazaran o kadar ağırdı ki acaba yanlış mı yaptım diye tekrar araştırmaya başladım. Falchion'u test etme şansım olunca fikrim değişti. Mekanik klavyeye alıştığımdan mıdır bilmiyorum ama aynı zamanda aşırı küçük olması onu tekrar tercih etmemeye sevk etti. Ve dün akşam Azoth'un kutusunu açmaya karar verdim. Şunu söylemeliyim gerçekten çok kaliteli. Çok pahalı ama gerçekten çok kaliteli. 1 seneden fazladır scope 2 nx snow switch kullanıyorum. Oda çok iyi bir klavye ama Azoth yeni olduğu için midir bilmiyorum ondan daha iyi bir tuş hissayatı var. Scope 2 daha yumuşak Azoth daha tok diyebilirim. Özetleyecek olursam Low profile ihtiyacınız varsa evet Falchion güzel bir klavye ama illa öyle bir ihtiyacınız yoksa alışması ve kullanması zor gibi. Azoth cidden çok kaliteli ama çok pahalı 2. el fiyatına @fercklenn de dediği gibi scope 2'yi tercih edebilirsiniz. Benim 1 sene önce scope 2'yi almamdaki sebep hem iyi bir mekanik klayve hem de iş dolayısıyla numpadin olmasıydı. Hatta son olarak Logitech G915 Lightspeed'den sonra scope 2 çok çok fark etmişti. Scope 2'den sonra da Azoth çok fark etttirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…