ROG G512 Laptop Görüntü yok

Nahrimer

Hectopat
Daha fazla  
3 ay önce ASUS ROG STRIX G512'lı modeli bir laptop aldım. İlk aldığım zamandan beri 2 haftada bir oyun oynarken ekran tıkanıyor donuyor hiçbir şekilde tepki vermiyordu. Ben de güç tuşuna basılı tutup kapatıyordum açtığımda sorun çözülüyordu diğer laptop kullanan arkadaşlarıma sordum sizde de böyle oluyor mu diye onlarda bana bu sorunun normal olduğunu söylemişlerdi. Bu şekilde 3 ay kullandım geçen hafta köyüme gittim oldukça uzun bir mesafe de yolda çıkarıp oynadım köye varınca da oynadım ancak 2 3 gün sonra yine oyun oynarken bir anda ekran tıkandı yine ancak bu sefer yeniden başlatınca ekrana görüntü gelmedi. Bir süre uğraştım en son 2.bir ekrana bağladım ve görüntü geldi ancak yeniden başlatınca gitti. Evime geri döndüm ve şu an çalışıyor ancak Armoury Crate yazılımında işlemci sıcaklığı ve voltaj değerlerini göremiyorum ve ekstradan ekran kartının tgp değerini göstermeye başladı. Henüz oyun testi yapmadım şu an çalışıyor ama daha sonra uzun bir yol gittiğimde tekrar bu sorunla karşılaşmak istemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Not: Ekran tıkanırken klavye tepki vermeye devam ediyor alt F4 atabiliyorum ancak sorunun temassızlık olduğunu sanmıyorum denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı