Aynı fareyi aldım, driver sitesinden yükledim ama sadece kaldırma aracı diye bir şey indi.İncehesap Gaming Gecesi indirimi ile 300 TL'ye aldım.
Driver ve ayarlarını yapmam için nereden indirebilirim?
Aynı fareyi aldım, driver sitesinden yükledim ama sadece kaldırma aracı diye bir şey indi.İncehesap Gaming Gecesi indirimi ile 300 TL'ye aldım.
ROG Armoury bu yazılım mı bahsetmiş olduğunuz?Armoury Crate'i deneyebilirsiniz.
ASUS Armoury Crate
Armoury Crate; Aura Sync destekli cihazlar ile aydınlatma kontrolü, sürücü denetlemesi/güncellemesi, makro atama, tuş işlevi atama gibi işlemleri gerçekleştirebileceğiniz bir yazılımdır. Bunların yanında; ekipmanlarınız için uygulamalara özel...www.technopat.net
Hayır. Armoury II gibi farklı yazılımlar var. Ben Armoury Crate kullanıyorum ve memnunum.ROG Armoury bu yazılım mı bahsetmiş olduğunuz?
Benim ayarlarım bu şekilde, yanlış bir şey var mı?Hayır. Armoury II gibi farklı yazılımlar var. Ben Armoury Crate kullanıyorum ve memnunum.
Teşekkürler. Açı kapama ne işe yarıyor neden açtınız acaba?
Paint'te deneyebilirsiniz. Düz çektiğiniz çizgiler daha pürüssüz olur. Örnek göstereyim:Açı kapama ne işe yarıyor neden açtınız acaba?
Ve Hz neden 1000? O ne işe yarıyor?
Farenin algılama frekansı gibi bir şey. Yani 1 ms fareler olur ya, o 1000 Hz olmalı yanlışım yoksa. 2 ms diye geçenler de düz mantık ile 500 Hz. 1000 Hz veya varsa üstü bir Hz değeri ile ile fareyi hareket ettirirseniz daha akıcı bir hissiyat yakalarsınız.Ve Hz neden 1000? O ne işe yarıyor?
Neden fabrika ayarında bu ayarları aktif yapıp göndermiyorlar?Paint'te deneyebilirsiniz. Düz çektiğiniz çizgiler daha pürüssüz olur. Örnek göstereyim:
Eki Görüntüle 987447
Solda açık, sağda kapalı. Çapraz olarak işe yaramıyor.
Farenin algılama frekansı gibi bir şey. Yani 1 ms fareler olur ya, o 1000 Hz olmalı yanlışım yoksa. 2 ms diye geçenler de düz mantık ile 500 Hz. 1000 Hz veya varsa üstü bir Hz değeri ile ile fareyi hareket ettirirseniz daha akıcı bir hissiyat yakalarsınız.
Fikrim yok. Belki de açıktır, programı yükleyince düşüyordur; bilemeyiz.Neden fabrika ayarında bu ayarları aktif yapıp göndermiyorlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.