1 haftadır kullanamıyorum maalesef1 haftalık kullanım sürecinden sonra nasıl memnun musunuz?

1 haftadır kullanamıyorum maalesef1 haftalık kullanım sürecinden sonra nasıl memnun musunuz?
Doğru değil gibi, sorduğum kişi bilmiyordu muhtemelen.V2 için indirim olmama olayı kesin doğru mu?
![]()
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
Gaming.gen.tr sayfada geri ödeme kısmı bağlantısını eklemişler.
Eki Görüntüle 2229623
Doğru değil gibi, sorduğum kişi bilmiyordu muhtemelen.
Kullanım olarak hafif olması başta garip gelmişti de şu an alıştım bayağı, şarj olarak da başarılı.1 haftalık kullanım sürecinden sonra nasıl memnun musunuz?
Sizce geri ödeme olur mu hocam? Almak istiyorum fakat geri ödeme konusu araya girince kararsız kaldım. 90 iş günü içerisinde geri ödeme yapılıyor. Bu durumda da iade süresi geçmiş oluyor.Doğru değil gibi, sorduğum kişi bilmiyordu muhtemelen.
@kino haber verir hocam. Ben klavye almıştım, Ekipmanınızı Anlatın kampanyası ile 500 TL geri ödemeyi iki gün önce yaptı ASUS, dedikleri gibi 90 gün beklemedim, biraz şans işi bekleme süresi.Sizce geri ödeme olur mu hocam? Almak istiyorum fakat geri ödeme konusu araya girince kararsız kaldım. 90 iş günü içerisinde geri ödeme yapılıyor. Bu durumda da iade süresi geçmiş oluyor.
Naptın?Sizce geri ödeme olur mu hocam? Almak istiyorum fakat geri ödeme konusu araya girince kararsız kaldım. 90 iş günü içerisinde geri ödeme yapılıyor. Bu durumda da iade süresi geçmiş oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.