ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #11 Lıterhf dedi: Arkadaşım 3070'de 550W ASUS TUF kullanıyor düşün ASUS TUF ekran kartında. Kaç yıldır sorun yaşamadı. Aerocool PSU zamanında kullandım sorunsuz sıkıntısız kaliteli markayd kasasınıda zamanında kullanmıştımı. Genişletmek için tıkla... Bi elektrik gitse ekran kartı patlar.
Lıterhf dedi: Arkadaşım 3070'de 550W ASUS TUF kullanıyor düşün ASUS TUF ekran kartında. Kaç yıldır sorun yaşamadı. Aerocool PSU zamanında kullandım sorunsuz sıkıntısız kaliteli markayd kasasınıda zamanında kullanmıştımı. Genişletmek için tıkla... Bi elektrik gitse ekran kartı patlar.
yalnızEngin Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #12 yalnızEngin dedi: Hocam benim kullandığım psu da 4+4pin yazıyo internet sayfasında alacağım kart 8+8 pin diyo bir sıkıntı olur mu Psu ya artı olarak 8pin takabiliyo muyuz Genişletmek için tıkla... yalnızEngin dedi: Hocam benim kullandığım psu da 4+4pin yazıyo internet sayfasında alacağım kart 8+8 pin diyo bir sıkıntı olur mu Psu ya artı olarak 8pin takabiliyo muyuz Genişletmek için tıkla... Yoksa ekran kartına 8pin psu dan 8pin de anakarttan mı takılıyo beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kasanın içinde hangi kablo nereye çok bilmiyorum
yalnızEngin dedi: Hocam benim kullandığım psu da 4+4pin yazıyo internet sayfasında alacağım kart 8+8 pin diyo bir sıkıntı olur mu Psu ya artı olarak 8pin takabiliyo muyuz Genişletmek için tıkla... yalnızEngin dedi: Hocam benim kullandığım psu da 4+4pin yazıyo internet sayfasında alacağım kart 8+8 pin diyo bir sıkıntı olur mu Psu ya artı olarak 8pin takabiliyo muyuz Genişletmek için tıkla... Yoksa ekran kartına 8pin psu dan 8pin de anakarttan mı takılıyo beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kasanın içinde hangi kablo nereye çok bilmiyorum
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 26 Ağustos 2022 #13 ahmxtygt dedi: Bi elektrik gitse ekran kartı patlar. Genişletmek için tıkla... Şakamısınız yav asus-gaming gen hazırladığı hazır sistem siz onlardan daha mı iyi bileceksiniz?
ahmxtygt dedi: Bi elektrik gitse ekran kartı patlar. Genişletmek için tıkla... Şakamısınız yav asus-gaming gen hazırladığı hazır sistem siz onlardan daha mı iyi bileceksiniz?