Birkaç gün önce ASUS ROG STRIX RX 560 GPU aldım fakat hiçbir şekilde görüntü alamadık. Farklı PSU vs. denedik ama görüntü gelmedi. Satıcıya sorduğumda PCI 3.0 desteklemiyorsa çalışmaz gibi bir şey söyledi. Daha önce GTX 1070 8 GB kullandım, hiç böyle bir sorun yaşamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
BIOS anakartın desteklediği en son sürümde şu an. Teknik servis farklı BIOS yazılımı kurmayı denemekten filan bahsetmişti işe yaramayacağını düşünerek kabul etmedim. Sizce işe yarar mı?
Dönüştürücü kullanıyorum ama bilgisayarı götürdüğüm teknik servis kablo ile ilgili her şeyi denedi HDMI monitör, farklı VGA to HDMI kabloları vs.
Ses geliyor dediğim olay ekran kartını takıyorum bilgisayarı çalıştırıyorum 20 saniye filan bekleyip flash bellek tak çıkar yapıyorum o Windows'un sesi geliyor.
Dönüştürücü kullanıyorum ama bilgisayarı götürdüğüm teknik servis kablo ile ilgili her şeyi denedi HDMI monitör, farklı VGA to HDMI kabloları vs.
Ses geliyor dediğim olay ekran kartını takıyorum bilgisayarı çalıştırıyorum 20 saniye filan bekleyip flash bellek tak çıkar yapıyorum o Windows'un sesi geliyor.