ROG RX560 Intel H55 anakartta çalışmıyor

SCHATTEN334

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce ASUS ROG STRIX RX 560 GPU aldım fakat hiçbir şekilde görüntü alamadık. Farklı PSU vs. denedik ama görüntü gelmedi. Satıcıya sorduğumda PCI 3.0 desteklemiyorsa çalışmaz gibi bir şey söyledi. Daha önce GTX 1070 8 GB kullandım, hiç böyle bir sorun yaşamadım. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Anakart: Intel H55
İşlemci: Intel Xeon X3440 stock ayarda
RAM: 8 GB DDR 3 2300MHz
PSU: Gametech 400W.

Anakart ekran kartına PCI-e'den yeteri kadar güç iletemiyor olabilir. Benzer bir durum ile karşılaştım.

BIOS'unuz güncel değilse güncelleme yapın bazı anakartlar bazı ekran kartlarıyla sorun çıkarıyor

BIOS anakartın desteklediği en son sürümde şu an. Teknik servis farklı BIOS yazılımı kurmayı denemekten filan bahsetmişti işe yaramayacağını düşünerek kabul etmedim. Sizce işe yarar mı?

Son düzenleme:
Sistemden ses geliyorsa, kablo sorunludur, görüntü aldığınız kablo nedir, dönüştürücü var mı?

Dönüştürücü kullanıyorum ama bilgisayarı götürdüğüm teknik servis kablo ile ilgili her şeyi denedi HDMI monitör, farklı VGA to HDMI kabloları vs.

Ses geliyor dediğim olay ekran kartını takıyorum bilgisayarı çalıştırıyorum 20 saniye filan bekleyip flash bellek tak çıkar yapıyorum o Windows'un sesi geliyor.

Dönüştürücü kullanıyorum ama bilgisayarı götürdüğüm teknik servis kablo ile ilgili her şeyi denedi HDMI monitör, farklı VGA to HDMI kabloları vs.

Ses geliyor dediğim olay ekran kartını takıyorum bilgisayarı çalıştırıyorum 20 saniye filan bekleyip flash bellek tak çıkar yapıyorum o Windows'un sesi geliyor.
Ya sese bakarsanız sistem sorunsuz açılıyor, ekran kartının çıkışından itibaren görüntü aktarımında bir sorun var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı